2777
2789
عنوان

بچه گربه خیابانی

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 45 پست
ظاهرا تو اين سن ها اگه بهشون غذا اينا ميدي عادت كنن بهت نميرن.يكم بزرگتر شن ميرن دنبال زندگيشون و جف ...

خداکنه نه اونقدری غذا نمیدم فقط به مادرشون میدم ولی اون میره میده دهن بچه هاش میگما حتی نمیدونم کدوم نر هست کدوم ماده دمشونو میدن بالا ولی اصلا نمیتونم بفهمم فقط از همشون سوراخ میبینم زیر دم ممکنه همشون ماده باشن؟دوتاشون خیلی به جون هم میوفتن 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوباري زايمان كرده اره

واییی اینم دوباره نیاد بزاد تو حیاطمون یه نر هم همش تو کفشه بعد بچه هاش تاکی موندن تو حیاط شما؟

خداکنه نه اونقدری غذا نمیدم فقط به مادرشون میدم ولی اون میره میده دهن بچه هاش میگما حتی نمیدونم کدوم ...

غذا بده بهشون طفلیا گشنشون میشه.خیرش برات برمیگرده.

فاصله مقعد تا التشون اکه زیاد باشه نر هستن.اکه کم باشه و نزدیک هم باشه ماده هستن.

واییی اینم دوباره نیاد بزاد تو حیاطمون یه نر هم همش تو کفشه بعد بچه هاش تاکی موندن تو حیاط شما؟

هیچی این هرسال بچه هاش مریضن تا ۳هفته ای هم دووم نمیارن میمیرن.

ولی یکی دوماهشون ک میشه بچه هاشو میبره ظاهرا.

هیچی این هرسال بچه هاش مریضن تا ۳هفته ای هم دووم نمیارن میمیرن.ولی یکی دوماهشون ک میشه بچه هاشو میبر ...

والا اینا که الان دوماهشون شده هنوز رنگ بیرونو ندیدن میترسم نخوان برن

غذا بده بهشون طفلیا گشنشون میشه.خیرش برات برمیگرده.فاصله مقعد تا التشون اکه زیاد باشه نر هستن.اکه کم ...

به مادره میدم دیگه اونم شیر میده فعلا غذای اصلیشون شیره واقعا نمیتونم خیلی دارم اذیت میشم دخترم حتی دسشویی هم تنها نمیره میگه باید وایسی برام همش تو خونست نمیره بیرون بازی میگه میترسم بپرن روم از بغلشونم میترسه رد شه دیگه الویت بچه خودمه فقط میخوام زودتر برن از پشت پنجره براشون میریزم اگه از حیاطمون برن ولی تو حیاط نمیتونم عادت میکنن یه وقت

هیچی این هرسال بچه هاش مریضن تا ۳هفته ای هم دووم نمیارن میمیرن.ولی یکی دوماهشون ک میشه بچه هاشو میبر ...

شنیدم گربه های خواهر برادر که جفت گیری میکنن باهم بچه ها میمیرن لابد گربه حیاط شما با برادرش جفت میشه 

به مادره میدم دیگه اونم شیر میده فعلا غذای اصلیشون شیره واقعا نمیتونم خیلی دارم اذیت میشم دخترم حتی ...

بچه هاش هنوز كوچيكن واسه رفتن كه خودشون بتونن برن.مامانه حتما حابجاشون ميكنه.فيلترشكنت اگه روشنه خاموش كن شايد عكس بياد

شنیدم گربه های خواهر برادر که جفت گیری میکنن باهم بچه ها میمیرن لابد گربه حیاط شما با برادرش جفت میش ...

از نظر پزشكي همچين چيزي شنيدين يا سنتي؟

يعني ژنتيك اينطوره؟

نشنيدم تاحالا.

بچه هاش هنوز كوچيكن واسه رفتن كه خودشون بتونن برن.مامانه حتما حابجاشون ميكنه.فيلترشكنت اگه روشنه خام ...

اره خیلی کوچیکن تازه بالا رفتن از جایی رو یاد گرفتن سه تاشون میرن بالای دیوار و نرده یکیشون نمیتونه فکر میکنم همین یکی دختره 😂این مادری که من میشناسم بعید میدونم دیگه جابه جاشون کنه کجا پیدا کنه بهتر از حیاط ما یه اتاق خراب هم داریم تو حیاط میرن اونجا میخوابن نه فیلترشکنم ندارم نمیدونم چرا نمیاد 

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت میشم همش امروز بچه هارو مامانشون برد خیلی ناراحتیم 🥺اول صبح پاشدیم تو حیاطو دیدیم دیدم دوتاشون کمه فکر کردم مردن خیلی ناراحت بودیم بعد مامانه اومد اصلا عین خیالشم نبود گفتم پس نمردن وگرنه ناراحتی میکرد هوا که تاریک شد اومد دوتای دیگم برد به نظرت ممکنه باز برگردن؟خیلی عادت کرده بودیم بهشون

یکیشون چشمش عفونت کرده بود قطره ریختیم واسش بعد یکم باز شد چشمش قرار بود دوباره چندساعت بعد بریزه شوهرم که بردش مامانه چه بانمک بودن طفلیا 😢🥺