2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 93 پست
حرفات همه درسته ولی من خیلی دیونه ام مثلا میبینم اونا با همن میگم کاش منم بودم  خب چی میشه ب ...

ببن اصلا توقعته که اشتباهه ... 

من با خانواده همسر خوبم ولی واقعیت اینه که هر چه قدر هم خوب نمیتونند مثل خانوادت باشند ..

نه من و نه اونا تو فاز مادرشوهر بازی یا عروس بازی نیستیم .. اما سعی کردم از اول رابطه توام با احترام باشه ...

اگر رابطه صمیمی بشه .. دیگه باید خودت اماده کنی برای اینکه حرفها تو شوخی و خنده زده بشن ..که من نمی پسندم ..

قدر وقتت بدون برنامه ریزی کن ..

این که دائما بری اونجا یا خودت تحمیل کنی ببخشیدا ولی بی ارزشت می کنه ..

هیچ چیز مثل دم دستی شدن توی روابط خانوادگی خطرناک نیست ..

برای خودت برنامه ریزی کن

.....be brave , even if you are not,pretend to be
تابستون براش چیکار کردی ؟  دو روز دیگه مدارس شروع میشه دیگه وقت تفریح نداره  بچه گناه دا ...

دلم میخواد تو جمع اونا باشم و درو برم شلوغ باشه من از بچه گی دو رو ورم خلوت بوده همیشهه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببن اصلا توقعته که اشتباهه ...  من با خانواده همسر خوبم ولی واقعیت اینه که هر چه قدر هم خوب نم ...

👌👌👌👌👌👌👌👌

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
به چه قیمتی؟؟؟؟

دلم نمیخواد شخصیتم خورد شه

دیگه بسه ب اندازه کافی له شدم

دلم میخواد باهام خوب باشه ولی نیست و نمیشه هم

من روابطم کم و رسمیه با اینکه خونواده همسرمم همین جان 

اوایل خیلی دوست داشتن رفت و آمد زیاد باشه اما میدونم عاقبت رفت و آمد با خونوادهذشوهر خوب نیست پس رسمی بودم رسمی حرف زدم الان چهارساله هنوز یکبار کوچکترین حرفی نشنیدم 

مگه عهد تیرکمون شاه اینقدر مادر سوهراتونو گندشون میکنید به پدر و مادر همسر احترام واجبه اما نه اینکه هر کاری کرد سکوت کنی محترمانه حرفت ذو بزن 

امیدوارم قدر خودت روحت و احساست رو بدونی و نزاری کسی بشکنتت

آرزوی شادی برات دارم دیگه برم بخوابم شب خوش

شستن فرش با عروس 😳😳😳😳😂😂😂😂😂مگه ایران هنوز تو دهه بیست گیر کرده بگردم چه صبری دارین شما

انتظار دارن همش بریم خونشو نبشور و بساب

آخر شب ه مشام از بیرون بگیرم با هم بخوریم

وقتی میری کمکش به خودش زحمت نمیده یه شام درست کنه

به خدا زنهای پیری رو میبینم هزار برابر بدتر از این هستن ولی همه کارهاشو نرو خودشون میکنن

من روابطم کم و رسمیه با اینکه خونواده همسرمم همین جان  اوایل خیلی دوست داشتن رفت و آمد زیاد با ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

انتظار دارن همش بریم خونشو نبشور و بساب آخر شب ه مشام از بیرون بگیرم با هم بخوریم وقتی میری کمکش ب ...

وای ببخشید اینو میگم چقدر سطح فرهنگ پدر و مادر شوهرتون پایینه طفلیا گیر کردن تو عصر حجر

از من نصیحت هیچوقت تو‌خونه فامیل شوهرت کار نکن اونا هم اومدن نکنن 

انتظار دارن همش بریم خونشو نبشور و بساب آخر شب ه مشام از بیرون بگیرم با هم بخوریم وقتی میری کمکش ب ...

مادرشوهر من تمام کاراشو خودش میکنه نمیزاره دختراش دست به سیاه و سفید بزنن

ولی امان از اینکه چشمش به من بخت برگشته بخوره

وای ببخشید اینو میگم چقدر سطح فرخنگ پدر و مادر شوهرتون پایینه طفلیا گیر کردن تو عصر حجر از من نصیحت ...

مثل خانواده شوهر من ک دست به هیچی نمیزنن

اگه من بودم این حرفو میزدن ، دورو ورشون هم نمیرفتم

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
اگه من بودم این حرفو میزدن ، دورو ورشون هم نمیرفتم

منم با تمام وجود سعی میکنم که نرم

مادرشوهر من تمام کاراشو خودش میکنه نمیزاره دختراش دست به سیاه و سفید بزنن ولی امان از اینکه چشمش به ...

چرا ازشون گله می کنی؟خوب اونا دلشون میخواد به تو زور بگند.تو چرا میری جلوشون؟رو خودت کار کن.اگه الان یکی بهت بگه برو خودتو بسوزون.میای گله میکنی یا میزاریش کنار؟

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.