2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 93 پست
چرا ازشون گله می کنی؟خوب اونا دلشون میخواد به تو زور بگند.تو چرا میری جلوشون؟رو خودت کار کن.اگه الان ...

باور کن میام میگم چرا بهم گفت خودتو بسوزون!

من بد کسی رو نمیخوام و دلم میشکنه ب دروغ قضاوتم میکنن

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
نگار جون منم با بچه ها هم عقیده هستم که باید کمتر بری و بیای ،  اما یه چیز بگم مادرشوهرها انگار ...

خیییلی ببخشید عزیزم,قدیمیا خیلی بیخود کردن این حرفو زدن عروس هم یه ادمه مثل بقیه احترام ببینه احترام میذاره با همین مثل ها عروسها این همه سال سختی کشیدن

بهترین نوع ممکن خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ببخشید اینو میگم چقدر سطح فرهنگ پدر و مادر شوهرتون پایینه طفلیا گیر کردن تو عصر حجر از من ...

اولا خیلی کمکش میکردم حتی خونه تکونی هاش و...

الان دو ساله دیگه نمیرم 

جالبه دعوتت می کنه خودت باید شام بپزی 

دعام کن 

همش دارم به کارهاشو ن فک می کنم 

خواب ندارم

همین روزاس که دیوونه بشم

من دوران عقدم یه حرفی خواهر شوهرم که اون موقع دبیرستانی بود غیر مستقیم به خواهر کوچیکه زد که من بشنوم.شب ساعت نه ونیم تو زمستون بدون خداحافظی اومدم ببیرون وتا خونمون که سه ربع ساعت بود پیاده اومدم.اصلا تاکسی نبود.تا سه ماهم خونشون نرفتم.بعدش دیدم اونا اصلا به روشون نیووردن.یه روز تو پارک به شوهرم گله کردم رفته بود خونشون،یه دعوایی راه افتاد که شوهرم از ناراحتی دستشو زده بود به شیشه وخرده شیشه رفته بود تو دستش .دیدم مادر شوهرم ساعت 10 شب زنگ زد بهم والتماس که بیا اینجا ببرش بیمارستان ، با ما نمیاد.دیگه حرف وکنایه از طرف اونا تموم شد.البته من همیشه احترامشونا دارم ولی اجازه نمیدم بهم زور بگن .مگه کی هستن؟که بخوان از آدم سوءاستفاده کنن

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
من دوران عقدم یه حرفی خواهر شوهرم که اون موقع دبیرستانی بود غیر مستقیم به خواهر کوچیکه زد که من بشنو ...

آفرین عزیزم 

مادرشوهرم اگه جای مادرشوهر تو بود بدتر میکرد

دقیقا کاری میکرد که بعدابیشتر لج شوهرم و من در بیاد

عقده ایه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
آفرین عزیزم  مادرشوهرم اگه جای مادرشوهر تو بود بدتر میکرد دقیقا کاری میکرد که بعدابیشتر لج شو ...

نمیدونم شاید.ولی من اخلاقم طوریه که هرکسی بخواد اذیت کنه وزور بگه ، ازش دور میشم.حتی اگه کارم سخت تر بشه.این شامل محیط کار یا هر چیز دیگه هم هست.اذیت نمی کنم ، احترام هم میگذارم ولی نمیگذارم کسی به خاطر عقده هاش یا کمبودهاش اذیتم کنه یا مانع کارام بشه.شما هم راهی پیدا کن که باهاشون کمتر در تماس باشی.حیف زندگیت نیست؟که با این حرفا تلخ بشه

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
نمیدونم شاید.ولی من اخلاقم طوریه که هرکسی بخواد اذیت کنه وزور بگه ، ازش دور میشم.حتی اگه کارم سخت تر ...

مرسی حرفات ارومم کرد

خیییلی ببخشید عزیزم,قدیمیا خیلی بیخود کردن این حرفو زدن عروس هم یه ادمه مثل بقیه احترام ببینه احترام ...

ببین عزیزم چرا جبهه میگیری من منظورم این نبود احترام بذاری پس نگیری ، میگم اینجوری رام میشن 

یه دوست داشتم نصیحت قشنگی میکرد ، میگفت هر وقت از دست مادرشوهرت ناراحت شد یه لحظه فکر کن ببین اینی که الان همسر تو هست ، عزیز توهست تو دامن اون پرورش یافته ، این همونی است که عزیزش روبه تو سپرده

باور کن من هم گاهی ناراحت میشم اما در کل اینو بایدقبول کرد و باهاش کنار اومد والا همیشه جنگ و دعواست

من خودم هفته ای یکبار بیشتر سرنمیزنم اونم فقط و فقط با همسرم ، مادرشوهرم آرزوشه من تنها برم اونجا و بیشتر بهشون سر بزنم اما سعی میکنم تا همین اندازه بیشتر جلو نرم چون اینجوری احترام دو طرف حفظ میشه و صمیمیت زیاد میشه که این اصلا به صلاح نیست

برا منم دعا کنین خدا یه نی نی تو بغلم بذاره
ببین عزیزم چرا جبهه میگیری من منظورم این نبود احترام بذاری پس نگیری ، میگم اینجوری رام میشن  ی ...

من جبهه نگرفتم عزیزم,میگم من تا وقتی خوبم و احترام میذارم که بی احترامی نبینم,حالا مادرشوهر رو بگم مادره ,خواهر شوهر چرا باید بی احترامی منه

بهترین نوع ممکن خودت باش

من جبهه نگرفتم عزیزم,میگم من تا وقتی خوبم و احترام میذارم که بی احترامی نبینم,حالا مادرشوهر رو بگم م ...

جواب خواهرشوهر روباید بسپاری به شوهر، من معمولا اگه چیزی خواهرشوهرم بگه و ناراحت بشم ،به شوهرم میگم اون جواب بده

جواب خواهرشوهر روباید بسپاری به شوهر، من معمولا اگه چیزی خواهرشوهرم بگه و ناراحت بشم ،به شوهرم میگم ...

من از اول جوری برخورد کردم که فهمیدن رکم و زود جواب میدم دیگه کاری به کارم ندارن

بهترین نوع ممکن خودت باش

من از اول جوری برخورد کردم که فهمیدن رکم و زود جواب میدم دیگه کاری به کارم ندارن

اما من ترجیح میدم رک جواب ندم اینجوری احترام دو طرف حفظ میشه آخه یه موقع میبینی یه جوابی دادن که دیگه نمیشه درستش کرد

اعصابت اروم باشه و تنها باشی بهتر از استرسی که بهت میده نیست؟

باید سعی کنم عادت کنم