2777
2789
عنوان

مادرشوهر

1627 بازدید | 93 پست

سلام

یه راهنمایی میخوام

دوستان من قبلا گفتم مادرشوهرم دختراشو دوست داره و تمان کاراشو به ما میده و یه مثال اونا دیر میکنن اول غذا براشون برمیداره ولی ما دیر کنیم باید ببینیم چی مونده ته قابلمه! و ....کارهای خیلی بد دیگه این چیزی نیست اصلا

حالا یه مدتی بود،اخلاقش بهتر شده بود!!

ببینید مثلا غذا رو نگه نمیداشت ولی باهامون حرف میزد و خوش اخلاق بود چون قبلا حتی درست و حسابی تحویل مونم نمیگرفت!!

الان دو روزه دقیقا مثل همون موقع هاش شده دوباره نیش میزنه و....

من قبلا خیلی براش کار میکردم الان کمتر کار میکنم!

ولی نمیدونم چرا اینجوری میکنه!برم باهاش حرف بزنم؟ چکار کنم؟

میدونید از این میترکم که سر کار نکرده میشینن آدم رو میشورن و پهن میکنن

من که کاری نکردم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هه مادرشوهر منم اینطوریه دختراش دیر کنن همه‌مونو از گشنگی میکشه تا اونا بیان

ولی من دیر کنم همه غذاشونو میخورن و باید تنهایی بشینیم سر سفره

با کمک خدا من خوب میشم، دوستم لطفا با دل مهربونت دعام کن
سلام عزیزم مگه پیش اون زندگی میکنی؟اگه پیشش نیستی به جهنم ک اخلاقش اینجوره فقط گاهی بش سربزن واسه غذ ...

تو یه خونه نیستیم ولی خیلی بهم نزدیکیم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
مادرشوهرمنم همش نیش وکنایه میزنه واسه همین کم میرم اونم فقط باشوهر چون اصلا حال وحوصله ی گوش دادن ب ...

منم جدیدا کم میرم خب

بعد زنگ میزنه که تو چرا کم میای!منم دیگه هیچوقت دعوتتون نمیکنم!!

حالا بخدا صدبار گفته کم بیاینننن

مثلا اینجوری میگه: وای چقد بچه هاتون صدا میدن فلانی ک اینجوری بوده اومده اسم دختراش و میاره بعد اسم ما رو فقط نمیاره! 

بنظرتون یعنی چی؟!

مادرشوهر خوب پیدا کردی سلام منو بهش برسون. هرچند که هنوز هم آدم های خوب پیدا میشن اما کمن متأسفانه!

واقعا گل گفتی

آره واقعا اینجور مادرا چه جوری راحت سر رو بالش میذارن و شب آروم میخوابن چند وقته پیش من یه تیکه ایی اومدم به شوهر خواهر شوهرم ولی در صورتی که فکر نمیکردم اون باشه تو جمع زنانه بود حالا مادرشوهرم توپیده بهم که چرا اینجوری بهش گفتی حالا اونا اینقد بهم تیکه می اندازن

امیدوارم حال هر روزتون مثل حال امروز من خوب باشه
چقدر مادرای بی شعور و‌بی تمدنی  تحویلشون نگیرید و‌گندشون نکنید

چکار کنم تنهام هیچکس ندارم شوهرمم صبح میره شب میاد برا یه کم پول!البته خداروشکر اینم هست ما ۸سال دنبال کار کشتیم بخدا ارشد داره از دانشگاه خوب!

آره واقعا اینجور مادرا چه جوری راحت سر رو بالش میذارن و شب آروم میخوابن چند وقته پیش من یه تیکه ایی ...

اونا آزادن از هفت تا دولت

من بخدا سکوت و گاهی اوقات اخم میکنم میشینم سر جام