2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 93 پست
چکار کنم تنهام هیچکس ندارم شوهرمم صبح میره شب میاد برا یه کم پول!البته خداروشکر اینم هست ما ۸سال دنب ...

الان ولش کلا همه چی رو هواست فقط خدا فرج آقا امام زمان رو نزدیک کنه

امیدوارم حال هر روزتون مثل حال امروز من خوب باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم رفت و امدت رو خیلی کم کن و فقط چند وقت یک بار اونم همراه شوهر و با دعوت برو اگرم خهیلی گیر داد چرا نیمیرن و نمیاین بگو بهنظرم اومدنم خیلی خوشحالتون نمی کنه منم نمی خوام باعث ناراحتی شما بشم خونشونم اصلا کار نکن دور از جون دور از جون مگه حمالی همون دختراش براش کار کنن بعدش هم تو موقعیتهای مختلف با خنده و تیکه حرفتو بهش بنداز

آخ آخ نگو که دلم ازمادرشوهرو خانواده شوهر وهرچی مربوط به شوهره پره خسته شدم هسته

حالا من خداروشکر شوهرم بد نیست

بدی های زیادی داره ولی در کل خوبه و خیلی دوسش دارم

وگرنه حتما طلاق میگرفتم چون دیگه بریدم

من جایی بزرگ شدم که پدرخونده ومادرخونده ادمای پیری بودن و اصلا دعوا نبود و خواهروبرادری هم نبود ک دعوا کنم و مدرسه هم از اون خر خونای اروم بودم

من تنش و دعوا بلد نیستم

ولی خانواده شوهرم شلیته ان و زرنگن با سیاستن

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
اونا آزادن از هفت تا دولت من بخدا سکوت و گاهی اوقات اخم میکنم میشینم سر جام 

دوست پیداکن

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
تو یه خونه نیستیم ولی خیلی بهم نزدیکیم

نرو 

همه حال تو رو دارن

دیروز رفتم خونه مادرشوهرم .رفتم نماز بخونم برگشتم دیدم انگشترم نیست یکیمی تو کیفمو گشتم میگه چی کار می کنی ؟

میگم انگشترم نیست فک کنم جا گذاشتمش

میگه من بر نداشتم !!!!!!!!!!!!!!!

از اون ور برادرشوهرم میگه کیفتو بده من بگردم   

پیدا نشد .بعد خداحافظی کردم و اومدم بیرون.

رفتن به شوهرم گفتن زنت گفته دزدا انگشتر منو بدین

کلی به شوهرم توضیح دادم میگه همین که گفتی انگشترم نیست یعنی شما دزدیدین و کلی دعوا و شام هم نخورد

واقعا معنیش اینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید دلم پر بود .

به نظرم رفت و امدت رو خیلی کم کن و فقط چند وقت یک بار اونم همراه شوهر و با دعوت برو اگرم خهیلی گیر د ...

رفت و امد نسبت به قبل کمتر شده

ولی نمیتونم جواب بدم

و اونا مثل مار افعی میمونن یعنی تیکه ننداخته ادم رو میخورن

منم خیلی بی عقلم و بی زبونم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بگرد کار پیدا کن که سرت گرم بشه

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
چکار کنم تنهام هیچکس ندارم شوهرمم صبح میره شب میاد برا یه کم پول!البته خداروشکر اینم هست ما ۸سال دنب ...

پس اگر جای من بودی تو غربت چی میگفتی

حاضری اعصابت خورد بشه اما در ارتباط باشی با افراد مریض 

🙄😳

کتاب بخون 

ورزش کن

کلاس هنری برو

درس بخون

نرو  همه حال تو رو دارن دیروز رفتم خونه مادرشوهرم .رفتم نماز بخونم برگشتم دیدم انگشترم نیس ...

وایییی

خدا لعنت شون کنه 

عزیز دلم من مادرشوهرم با شوهرمم بده!

یعنی مثلا اینکه میگی زنگ زدن به شوهرم و....

من حتی به شوهرمم نمیگن چیزی فقط تیکه و حرفای پشت سر هزار بار صداشون شنیدم

چندبارشوهرم صداشون ضبط کرد

همش دروغ میگفتن

رفت و امد نسبت به قبل کمتر شده ولی نمیتونم جواب بدم و اونا مثل مار افعی میمونن یعنی تیکه نند ...

عزیزم سعی کن کتاب های رمان بخونی توی کتاب های رمان دیالوگ زیاده برای گفتن و کم کم یاد می گیری

ولشون کن بابا چون تنهایی می ری پیششون.

من حاضرم چند سال تنهایی خونه بمونم ولی پنج دقیقه اخم و تخم مادرشوهرم رو نبینم

لطفا برای شفای دخترم دعا کنید و صلوات بفرستید،ممنونم
پس اگر جای من بودی تو غربت چی میگفتی حاضری اعصابت خورد بشه اما در ارتباط باشی با افراد مریض  ...

من مثل دیونه هام از تنهایی و نداشتن کسی بی زارم

و متاسفانه تنهای تنها بودم همیشه

کلا امیدب به خانواده شوهر نداشته باش.فقط احترام بذار وزیاد تو دست وپاشون نباش.باید دنبال هنر یا کاری باشی که باعث پیشرفتت بشه.چه فایده مرتب بری سراغشون