2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 93 پست

استارتر  توقع اینکه جای خانواده یا دوستان نداشته مون رو خانواده همسر پر کنند توقع بیجاییه ..

مشکل شما اینه ... چرا باید درگیر محبت کردن یا نکردن مادر شوهر باشی ؟ عزیزم رابطه ی عروس و مادر شوهر باید رسمی باشه ... رسمیت جلوی مشکلات می گیریه ..

چرا اصرار داری جواب بدی یا هر چی ؟ یا این اوصافی که گفتی ..کم کم باید خودت کمی دور کنی ازشون و اونوقت روابط خیلی بهتر میشه

.....be brave , even if you are not,pretend to be
وایییی خدا لعنت شون کنه  عزیز دلم من مادرشوهرم با شوهرمم بده! یعنی مثلا اینکه میگی زنگ زدن ب ...

اتفاقا مادرشوهرم با شوهرم خیلی خوبه

هر وقت شوهرمو رو میبینیه دست شوهرم رو میبوسه و قربون صدقه اش میره

کلا نسبت به هیچ کدوم از عروساش مثل من نیست

جلو شوهرم خیلی تعریف میکنه تا تنها میشیم تیکه و حرف ناحق

خدا جوابشو بده

من اینجا غریبم کسی رو ندارم 

دیروز پدرشوهرم میگه من 7 تا عروس دارم خودم باید فرشهامو بشورم 

جرات داری جوابشو بده درحالیکه تمام جاری هام کارمندن یا بچه کوچیک دارن.منم که باردارم

به علاوه مگه کلفتیم 

انتظار دارم من با این وضعم برم براشون فرش بشورم 

خوب این همه پولو به گور میخواین ببرین 

دوتا ماشین دارن دلشون نمیاد پول بدن قالیشویی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین اشتباه از شوهرت هم هست نباید جلوشون طرفداری ات در بیاد اونها حساس میشن ، بذاره وقتی تو نیستی طر ...

نمیدونم بخدا

من یه مدتی اینا عادی رفتار میکردن انگار که خدا دنیا رو بهم داده بود

شوهرمم خیلی دو رو ور مادرش میره بوسش میکنه و...

ولی عشقش دامادشن و ی پسری داره شهر دوره

با اونم خوبه خیلییی

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
یه پسر دارم

با پسرت وقت بگذرون !

ببرش کلاس با هم برید پارک 

برید خرید 

من ۳ ماهه سرکار نمیرم هر روز مامانم اصرار داره برم خونش اما با پسرم انقدر خوش می گذره اصلا وقت نمی کنم

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

اتفاقا مادرشوهرم با شوهرم خیلی خوبه هر وقت شوهرمو رو میبینیه دست شوهرم رو میبوسه و قربون صدقه اش می ...

شستن فرش با عروس 😳😳😳😳😂😂😂😂😂مگه ایران هنوز تو دهه بیست گیر کرده

بگردم چه صبری دارین شما

اتفاقا مادرشوهرم با شوهرم خیلی خوبه هر وقت شوهرمو رو میبینیه دست شوهرم رو میبوسه و قربون صدقه اش می ...

مادرشوهر منم خیلی خسیسه

ی چیز بگم من ارزو دارم مادرشوهرم با شوهرم خوب باشه

بامن همینجوری هم باشه کمتر بدم میاد

ولی الان با دوتامون بده

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
با پسرت وقت بگذرون ! ببرش کلاس با هم برید پارک  برید خرید  من ۳ ماهه سرکار نمیرم هر روز ...

راست میگی واقعا 

این قد ذهنم درگیر اونا کردم ک از خودنون غافل شدم

چه بامزه

بگو باباجون کی دیگه فرش می شوره حیف اب تصفیه شده نیست 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
پیشرفت یک توهم است.

مادرشوهر خوب پیدا کردی سلام منو بهش برسون. هرچند که هنوز هم آدم های خوب پیدا میشن اما کمن متأسفانه!

مادرشوهر و پدرشوهر من فرشته هستن

ولی چه فایده که شوهرم غیرقابل تحمله

خداروشکر کنید توخونه خودتون آسایش دارید 

حاضر بودم خونواده شوهر بد باشن ولی شوهرم خوب و مهربون باشه

از خواب برگشتم به تنهایی💔
استارتر  توقع اینکه جای خانواده یا دوستان نداشته مون رو خانواده همسر پر کنند توقع بیجاییه .. م ...

حرفات همه درسته

ولی من خیلی دیونه ام

مثلا میبینم اونا با همن میگم کاش منم بودم 

خب چی میشه بامنم خوب باشه

من ک براش بد نبودم

راست میگی واقعا  این قد ذهنم درگیر اونا کردم ک از خودنون غافل شدم

از همین امروز بشین برنامه بریز برای خودت و پسرت 

اون طفلک چه گناهی کرده که شاهد ندونم کاری های مادرشوهرت باشه

چند سالشه ؟

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
پیشرفت یک توهم است.

مادرشوهر و پدرشوهر من فرشته هستن ولی چه فایده که شوهرم غیرقابل تحمله خداروشکر کنید توخونه خودتون آ ...

اره سخته شوهرت بد باشه

توهم مادرشوهرت خیالش راحته تو خونه اذیتی کار بهت نداره

از همین امروز بشین برنامه بریز برای خودت و پسرت  اون طفلک چه گناهی کرده که شاهد ندونم کاری های ...

۸سال

بچه ها میشه برا شوهرم دعا کنید ی کار خوب پیدا کنه

بلکه کمتر سرکار باشه

الان ی جای خصوصی برا ماهی ۸۰۰ از صبح۷میره تا ۸و۹شب

۸سال

تابستون براش چیکار کردی ؟ 

دو روز دیگه مدارس شروع میشه دیگه وقت تفریح نداره 

بچه گناه داره 

اولویت زندگی مامان باباها باید بچه هاشون باشن

واقعا تعجب می کنم با یک گل پسر ۸ ساله چرا باید احساس تنهایی کنی ؟ 

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
پیشرفت یک توهم است.