2777
2789
عنوان

پشیمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرص ال دی میخوردم. از دستی که حامله نشدم. خودم داغونم

منظور اگ واقعا قصد بچه دار شدن نداشتی باید روش جلوگیری بهتری انتخاب میکردی..تو کامنت قبلی هم گفتم کاریه ک شده با این افکار خودتو اذیت میکنی..ان شاءالله  اوضاعتون بهتر میشه اینروزا رو پشت سر میذاری

وااااای چقدر تاپیک های بدی داری همش غم و غصه از وجود این بچه ، چقدر دلم داره برای اون بچه میسوزه 

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود

اسی جان میدونم شرایط سختی داری منم بچه ی سومم ناخواسته بودم واسه پدرم سخت بود که از پس سه تا بچه بربیاد مخصوصا داداشم تازه ۶ماهش بوده هرچقد تلاش کردن نشد واقعا یه مصلحتی بود تو این دنیا بیام سیریش تر از این حرفا بودم که جا بزنم😂 ولی مادرم قسم میخوره زندگیمون بعد از اومدنم دگرگون شد خیلی تلاش پدرم بیشتر شد کارش وسعت گرفت هیچی واسم کم نذاشتن الان که ۲۴سالمه بازم پدرم واسم کم نمیذاره. منم اومدم شدم عصای دست داداشام همدم پدر و مادرم هرجایی کمک بخوان کنارشون هستم مامانم خواهر نداره انگار خدا میدونست بعد از دوتا پسر یدونه دختر بهش بده که دست تنها نباشه🥹

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

اشتباه نکنید شش هفت ماهه تو جهنمم ارزششو داشت همه اعضا خانواده افسرده شدن. گول این مراکز نفس هم نخور ...

اینطور نیست عزیزم 

شوهر طفلیتون می‌خواستن قتل انجام بدن به همین صراحت

یا نباید باردار شی یا وقتی شدی حق نداری خلق خدا را از بین ببری

غروب غیرت ما را کسی نخواهد دید............

اینطور نیست عزیزم شوهر طفلیتون می‌خواستن قتل انجام بدن به همین صراحت یا نباید باردار شی یا وقتی شدی ...

شوهر بدبختم  گفت الان شش هفتست داروش هست سقط کن. الان  فقط پشیمونم. چون هیچ کس به دردم نمیخوره 

دوست عزیز من از کامنتام قصد بدی نداشتم..میفهمم الان حال خوشی نداری ولی میگذره صبح تو هم طلوع میکنه.. ...

میدونی. کلا باید شرایط و میسنجیدم  شوهر بدبختم التماس میکرد واقعا روزها عذاب اوره  باید فکرشو میکردم الکی  از این قرصا نمی‌ترسیدم هم خودمو راحت میکردم هم بچه هامو

دوست عزیز من از کامنتام قصد بدی نداشتم..میفهمم الان حال خوشی نداری ولی میگذره صبح تو هم طلوع میکنه.. ...

الانم اگه از بین بره خیلی برای زندگیم خوبه  برای بچه هام 

میدونی. کلا باید شرایط و میسنجیدم شوهر بدبختم التماس میکرد واقعا روزها عذاب اوره باید فکرشو میکردم ...

من خودم تو خانواده پرجمعیتی بزرگ شدم..بچه آخرو مادرم نمیخاست شاید باورت نشه رفت قرص خرید خورد ولی سقط نشد‌‌.دیگ مادرم میگفت این بچه معلوله حتما‌.یادمه چی بهمون گذشت وضع مالی مون هم خوب نبود..بخدا داستان نمیگم بمحض اینکه متولد شد هم چون زیاد بودیم مادرم از بچه داری چیزی نفهمید هم روزیمون زیاد شد..الان همه سر خونه زندگیمون هستیم پدرو مادرم موندن با بچه ای ک ناخواسته بود ولی الان عصای دستشونه.خدا بزرگه برای شماهم 

الانم اگه از بین بره خیلی برای زندگیم خوبه برای بچه هام

من خودمم ناخواسته باردارشدم تا۶.۷هفته نمیخاستمش همش گریه میکردم چون دخترم کوچیک بود بعد با جون دل پذیرفتمش شاید یکم سخته گرونی مستاجری هست ولی اونم مث دخترم چ فرقی باهاش داره فقد نمیدونم وقتی ب دنیا اومد چجوری میخای تو چشاش نگا کنی دلم ررااون بچه میسوزه فقد خدا خو ش مهرشو تو دلت بندازه