2821
2789
عنوان

پشیمانی

891 بازدید | 43 پست

اونایی که این تاپیکو میخونید اگه مثل من ناخواسته باردارشدید به حرف اطرافیان نکنید. هی گناه داره. وقتی بگذره هیچ کس به دردتون نمیخوره. همه میرن پی زندگیشون شما باید درد زایمان بزرگ کردن یک بچه. من الان از افسردگی دارم میمیرم هر روز آرزوی مرگ این بچه رو دارم فقط به خاطراین شرایط کوفتی. خدا یا کمکم کنه واقعا پشیمونم چرا همون هفته شش ننداختم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا لعنت کنه. اون کسایی که هی گفتن گناه داره.  گناه من دارم این بچه های دیگم دارن.   از بی پولی. چه طوری خرج سه بچه. واقعا دارم دیوانه میشم.    به حرف هیچ کس نکنید فقط شوهرتون. شوهر بد بخت من گفت بنداز  الان افسرده شده میگه چه طور اداره کنیم خدا لعنت کنه منو. خدایا خودت بگیر از من  نخواستم 

هر نعمتی سختی‌های خودشم داره عزیزم

این دنیا با همین تحمل سختی‌ها و رنج‌هاش به ما رسیده اگر نبود تحمل رنج که ما هم نبودیم

از سختی فرار کردن راه حل نیست، اینجوری چیزی به دست نمیاریم

همینایی که مدام  بچه نیاوردن رو تبلیغ می‌کنند باید زندگی میانسالیشون رو دید  ...موقعی که کار از کار گذشته و نگاه می‌کنن می‌بینن نه پول نه ثروت نه مقام اجتماعی جای خونواده رو نمی‌گیره

غروب غیرت ما را کسی نخواهد دید............

خدا لعنت کنه. اون کسایی که هی گفتن گناه داره. گناه من دارم این بچه های دیگم دارن. از بی پولی. چه ...

وای نگو تورو قران

سخته ولی میگذره تحمل کن تو روخدا درکت میکنم فک نکنی،از،شکم سیری حرف میزنم ولی صبوری کن درست میشه

هر وقت تو سایت اسممو دیدی جان من ی صلوات 

عزیزم اینطوری نگو خدا قهرش میاد حالا که نگه داشتی،ایشالا خدا کمک میکنه... دعای روزی بخون دعای توبه امام علی رو بخون از فقر و هزااار بلا نجات میده این دعا تمام انرژی منفیایی که بیپولی و... ایجاد میکنه رو از بین میبره خواهرم.سوره نور بخون ذکر بگو بچه تو شکمته 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
هنوز نه. هنوز امید دارم خدا خودش بگیره راحت شم

لطفا فقط توکل کن به خدا هیچ ارزو و امیدی نبند به مرگ و... 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

من خودم بچه سوم و ناخواسته بودم

اما هیچ کس نمیدونم آینده چه شکلی اونوقت بعضی مشکلات رو راحت‌تر تحمل می‌کرد

فقط توکل کن و امید به خدا داشته باش

بعد بیست سال اتفاق هایی که تو زندگی پدر مادر من افتاد که میگن اگر ما تو رو سقط میکردیم حالا چی به سرمون میومد

ماهم سختی زیاد کشیدیم اما حالا ورق برگشته

توکل و امید دوای درمون من افسرده بود ولاغیر

خدا به زندگیتون برکت بده

شاید این بچه همون خیر و برکتی باشه که میخواین

شوهرت بره دنبال درآمد بیشتر 

درست میشه

از کجا میدونی مثل ۱۰۰ها آدم موفق که قرار بوده سقط بشن و شدن باعث افتخار و خوشبختی خانواده شون نمیشه

افسردگی راه نجات نیست تلاش کنید عزیزم

برو بهداشت اونجا مشکلاتت رو مطرح کن ببین میتونن کمکت کنن از همه نظر

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

اشتباه نکنید شش هفت ماهه تو جهنمم ارزششو داشت همه اعضا خانواده افسرده شدن. گول این مراکز نفس هم نخورید. همه‌ش دوروغه حمایت میکنن.  هیچ کار جزمخ منه بدبختو شستشو دادن  ننداز. حالا بیان کمکم کنن  طفلی شوهرم همش میگفت بنداز. هم خودت راحت میشی همه این بچه های دیگه. همش میگفت میگفت یک گوهی خوردم تو نکن. بندازش ندارم. من هی میترسیدم الکی 

2823
2791
2779
2792