رفتارش طوری بود که همیشه بهم انرژی منفی میداد و تاثیر بدی روم میزاشت و مخصوصا از وقتی که متاهل شد پز دادن هاش به شدت افزایش پیدا کرد و من حوصله شنیدن این چیزا رو نداشتم مثلا من چیکار کنم که مادرشوهرت بهت چیا داده شوهرت برات چی خریده فقط از اینا میگفت .خودش رو لول بالا مگیرفت میگفت برا شوهرم گفتم هرچی میخری باید آخرین مدل باشه .دیدم که نقطه اشتراکی بین حرف هامون نیست دغدغه اون خرید و سفر و این چیزا بود دغدغه منم تحصیلات.والا حوصلم نمیکشید دیگه
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
به قدری انتخاب آدمهای دورتون تو سرنوشتتون و حال روزتون تاثیر داره که اگه اهمیتش رو میدونستین، حاضر نبودین با هر کسی رفت و آمد کنید مراقب انتخاب هااون باشید!