2777
2789

دوستان من تنبلی تخمدان دارم و پریودی هام نا منظمه. و الان شرلیط دکتر رفتن رو ندارم تا یک سال دیگه حالا دلیلش رو نپرسید. الان خواستم بدونم من یک سال پریودم نا منظم باشه و تنبلی تخمدان رو کنترل نکنم مشکلی نداره؟ بعد این یک سال هم سبک زندگی رو اوکی میکنم هم دکتر میرم

منم چندساله فک کنم تنبلی تخمدان دارم دکترم نرفتم 🤦🏽‍♀️

نمیدونم مشکلی پیش میاد یا نه ولی حتما دکتر برو

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

سلام روی شکم وزیرشکم رو روغن مالی کنید باروغن سیاهدانه.ورزش کنید پیاده روی نیم ساعت.شیرینی جات کم بخورید خوب میشید من خودم هم دچارش هستم اما خفیف هست.نمیدونم مجردید یامتاهل اما تنبلی باعث نازایی میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام روی شکم وزیرشکم رو روغن مالی کنید باروغن سیاهدانه.ورزش کنید پیاده روی نیم ساعت.شیرینی جات کم بخ ...

مجرد هستم ۱۹ سالمه. راستش این یک سال رو نمیتونم رژیم درست بگیرم یا ورزش کنم که وزنم رو کم کنم. باعث نازایی میشه ینی حتی اگه بعد این یک سال هم برم دنبال کنترل کردنش و اوکی شه اثراتش میمونه؟

مجرد هستم ۱۹ سالمه. راستش این یک سال رو نمیتونم رژیم درست بگیرم یا ورزش کنم که وزنم رو کم کنم. باعث ...

کلا درمان تنبلی تخمدان سخت وزمان برهست البته با طب امروزی من باطب سنتی درمان میکنم.اگه مجرد هستین که خیلی نگرانی نداره ان شاالله تامتاهل بشید درمان کنیدتا برای فرزنداوری مشکلی نداشته باشید.من متاسفانه تنبلیم بخاطر وزن زیادم هست که نمیتونم کم کنم