قبلا بحث های زیادی بین منو شوهرم بود ولی جدیدا خیلی خیلی کم شده یجورایی زندگی باب میلمه همیشه وقتی شوهرم از سرکار میاد بعد از ظهرا سریال یا فیلم نگاه میکنیم دیروزم طبق عادت همیشه دنبال یه فیلم ترسناک سینمایی بودیم که ناخواسته وارد یه کانال تو تلگرام شدیم که فیلمای سینمایی +۱۸داشت
اولش شوهرم ازم اجازه گرفت گفتم نه ولی بعدش با خودم فکر کردم از سر کنجکاوی هم که باشه اگه من بهش اجازه ندم با پنهون کاری ممکنه نگاه کنه بهم قول دادیم نه مقایسه ای صورت بگیره نه ...
وسطای فیلم متوجه ت ح ر ی ک شدنش شدم اروم شروع کردم گریه کردن متوجهم که شد ارومم کرد جوری که قانع شدم باهاش همراهی کردم فیلمو دیدیم ناخواسته کشیده شدیم سمت فیلم های پ...ن من حالم خیلی بد بود از درون داشتم نابود میشدم ولی هیچی به روی خودم نیاوردم
بعد فیلمها رفتم تو اتاق و کلی گریه کردم حالم از خودم بهم خورد شوهرم اومد دلداریم داد و قسم خورد دیگه نگاه نکنیم و خب کلی هم گفت که من براش هیچوقت کم نزاشتم و این فیلمارم از سر کنجکاوی دیدیم رفتارشم هیچ تغییری نکرد مثل همیشه دیشب کلی شوخی کردو...
اما من داغون شدم میدونم شوهرم حتی فکر هم نمیکنه به اون فیلما ولی من خودم همش میرم تو فکر به اینکه یه زن برهنه رو دیده و... بعد با خودم میگم اگه اون منظوری داشته بود که اجازه نمیداد منم یه مرد برهنه رو ببینم
کلا داغون شدم من ادم نماز خونیم از خدا میترسم از دیروزه حالم بده به شوهرمم میگم میگه تو هنوز درگیر اونی من غلط کنم دیگه ببینم ولکن
میترسم زده شه ازم😭😭😭
کسی تجربه داشته تورو خدا یچی بگین اروم شم