2777
2789

قبلا بحث های زیادی بین منو شوهرم بود ولی جدیدا خیلی خیلی کم شده یجورایی زندگی باب میلمه همیشه وقتی شوهرم از سرکار میاد بعد از ظهرا سریال یا فیلم نگاه میکنیم دیروزم طبق عادت همیشه دنبال یه فیلم ترسناک سینمایی بودیم که ناخواسته وارد یه کانال تو تلگرام شدیم که فیلمای سینمایی +۱۸داشت

اولش شوهرم ازم اجازه گرفت گفتم نه ولی بعدش با خودم فکر کردم از سر کنجکاوی هم که باشه اگه من بهش اجازه ندم با پنهون کاری ممکنه نگاه کنه بهم قول دادیم نه مقایسه ای صورت بگیره نه ...

وسطای فیلم متوجه ت ح ر ی ک شدنش شدم اروم شروع کردم گریه کردن متوجهم که شد ارومم کرد جوری که قانع شدم باهاش همراهی کردم فیلمو دیدیم ناخواسته کشیده شدیم سمت فیلم های پ...ن من حالم خیلی بد بود از درون داشتم نابود میشدم ولی هیچی به روی خودم نیاوردم 

بعد فیلمها رفتم تو اتاق و کلی گریه کردم حالم از خودم بهم خورد شوهرم اومد دلداریم داد و قسم خورد دیگه نگاه نکنیم و خب کلی هم گفت که من براش هیچوقت کم نزاشتم و این فیلمارم از سر کنجکاوی دیدیم رفتارشم هیچ تغییری نکرد مثل همیشه دیشب کلی شوخی کردو...

اما من داغون شدم میدونم شوهرم حتی فکر هم نمیکنه به اون فیلما ولی من خودم همش میرم تو فکر به اینکه یه زن برهنه رو دیده و... بعد با خودم میگم اگه اون منظوری داشته بود که اجازه نمیداد منم یه مرد برهنه رو ببینم

کلا داغون شدم من ادم نماز خونیم از خدا میترسم از دیروزه حالم بده به شوهرمم میگم میگه تو هنوز درگیر اونی من غلط کنم دیگه ببینم ولکن

میترسم زده شه ازم😭😭😭

کسی تجربه داشته تورو خدا یچی بگین اروم شم

بیخیال عزیزم تموم شد رف 

بهش فکر نکن

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اولش نباید قبول میکردی انسان هم جایز الخطاست تموم شد رفت بهش فکر نکن وگرنه باعث. بی حوصلگی خودت و همسرت از زندگی میشید تمومش کن بهتره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

خودتم دونستی مقصر بودی دیگه توبه کن و بیخیالش شو خود ب خود تو ذهنتون کمرنگ میشه

طرف اینجا خودش رو بشدت مذهبی نشون میده اما شوهرش معتاد ب فیلمهای کثافت کاری هست و این حلوا حلواشم میکنه باز شما میدونی اشتباه کردی

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️