2777
2789
عنوان

بدترین گناه رو کردیم🥲از خدا میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1704 بازدید | 31 پست

دیگت سعی کن فراموش کنی ولی حداقل یذدت افتاد ب شوهرت بروز نده مردا زود از یادشوو میره ولی بخوای فکرشو مشغول کنی شازد بنواد باز ببینه

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

همین که با خودت دیده خوبه دیگه نگاه نکنید اعتیاد آوره بشین یه لیست فیلم آماده کن خودت دانلود کن آماده بزار من همیشه فیلمها رو یه دور چک میکنم مورد نداشته باشه بعد با هم نگاه میکنیم از uptv  دانلود کن سانسور شده است 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این ترسیدی که زده بشه ازت فکر کردم از خدا و گناه کردنت ترسیدی. نترس زده هم بشه دستش به اونا نمیرس ...

از گناهشم میترسم 

کلا فکرم درگیره از یه طرف میگم گناهه از یه طرف میگم اگه میگفتم نه خودش تنهایی میدید باز از یه طرفم میگم یه زنو دیده 

کلا گیجم دلم میخواد بمیرم

همین که با خودت دیده خوبه دیگه نگاه نکنید اعتیاد آوره بشین یه لیست فیلم آماده کن خودت دانلود کن آماد ...

ماهم همیشه سریالای خوبی میدیدم مثلا الانم داریم قطب شمالو میبنیم اسم یه فیلم ترسناک رو زدیم گوگل کیفیت پایین اورد رفتیم تلگرام زدیم برد اون کانال 

از گناهشم میترسم کلا فکرم درگیره از یه طرف میگم گناهه از یه طرف میگم اگه میگفتم نه خودش تنهایی میدید ...

خودتو ناراحت نکن ولی تکرار نکن چون عادت میکنه به دیدن این فیلما و بعد ترک کردنش سخت میشه براش و دیگه یاداوری یش نکن اصلا 

گناهی. ک کردیطلب بخشش کنگریه و زاری الکی هم راه ننداز ک نره تنهایی ببینهمنطقی صحبت کن کارمون اشتباه ...

صحبت کردیم فهمیدیم کارمون اشتباه بود ولی خب من نمیتونم فراموش کنم شوهرم مثل قبله باهام حتی یکمم سرد نشده ولی خب میترسم فکر کنه به اون فیلما

اوایل ازدواج خیلی بحث داشتیم ولی حداقل از این قضیه خیالم راحت بود

بنظرم حق داری ولی سوال شد برامواقعا فکر میکنی شوهرت تاحالا ندیده یا نمیبینه؟

من خودم دوران بچگی دیدم بعدش توبه کردم شوهرمم دیده 

هر دو هم میدونیم که قبلا اینکارو کردیم ولی خب اونموقع بچه بودیم مجرد بودیم تعهد نمیدونستیم یعنی چی و...

ماهم همیشه سریالای خوبی میدیدم مثلا الانم داریم قطب شمالو میبنیم اسم یه فیلم ترسناک رو زدیم گوگل کیف ...

من هیچوقت سرچ نمیکنم میرم ببینم این سایت uptv چی داره از همونجا فقط میگردم چون یکی دو بار از جاهای دیگه گرفتم پشیمون شدم البته میگم من همیشه قبلش خودم کامل چک میکنم ، با همسرت چک نکن خودت انتخاب کن، 

سریالهای کره ای ما می‌بینیم خیلی آموزنده هستن موردی هم که کلا ندارن

اگه وسطش گریت گرفت دیگه چرا تا اخر نگا کردی

فیلمو قطع کرد باهم حرف زدیم یجورایی قانع شدم ولی از درون اشوب بودم سعی کردم بهش بگم چون با من دیدی اشکال نداره ترسیدم دیگه بهم نگه و خودش تنها نگاه کنه

من هیچوقت سرچ نمیکنم میرم ببینم این سایت uptv چی داره از همونجا فقط میگردم چون یکی دو بار از جاهای د ...

چندتا فیلم خوب معرفی کن ماهم ببینیم 

تاچندوقت پیش سینمایی ایرانی میدیدیم خراب شده همشون شدن خیانت و پیچوندن خانواده و کثافط کاری