2777
2789
عنوان

حوصلم

69 بازدید | 10 پست

خسته شدم حوصلم سر رفته هععی  ۲۱ سالمع نزدیک دوساله عروسی کردم منی ک روحیم عین بچع ۷ ۸ ساله بود تبدیل شدم به یه افسرده شوهرم میره سربازی  روزای ک خونس میخوابه همش خوابشو تنظیم نمیکنه شبا ک من میخابم اون دیگه خوابش نمیبره و تا صب بیدار میمونع و همینقد خسته کنندس همچی ن تفریحی ن چیزی خانوادمم یه شهر دیگن و کسیو ندارم ابنجا و متاسفانه من تو شهری  زندگی میکنم ک حق بیرون رفتن تنهاییو ندارم و اگ برم باید با مادرشوهرم برم و هیچ سرگرمی ندارم نمیتونم کلاسم برم چون نمیذارن خدایی بدبختر از من مگ هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی باورت نمیشه ولی انقد التماس میکنم به شوهرم ک متابخونه ثبت نام کنم اونم نمیزاره

وا مگه اسیری گرفته؟توام اذیتش کن نزار بخوابه روزا اگرم اعتراض کرد بگو دق کردم تو خونه حداقل بزار کتاب بگیرم بخونم

وا مگه اسیری گرفته؟توام اذیتش کن نزار بخوابه روزا اگرم اعتراض کرد بگو دق کردم تو خونه حداقل بزار کتا ...

بخدا وضیتم از اسیری بدتره شوهرم ادم خوبیه فقط هیچوقت فکر نکرد ک منم ادمم نیاز دارم به سرگرمی هرچقدم میگم نهاب منو ببر بیرون اصن کار خودشو مبکنه دلم خیلی گرفته کلا حس میکنم  بدبخترین ادم رو زمینم

بخدا وضیتم از اسیری بدتره شوهرم ادم خوبیه فقط هیچوقت فکر نکرد ک منم ادمم نیاز دارم به سرگرمی هرچقدم ...

خیلی بده که درکت نمیکنه ولی به نظر من بهترین راهش اینه که نزاری روزا بخوابه شوهر منم خوابش خیلی بده روزا تا ظهر می‌خوابه واسه اینکه اذیتش نکنم بیدارش نکنم منو کلاس ثبت نام کرده میگه توروخدا فقط اذیتم نکن بزار بخوابم😁😁