2777
2789

شوهرم خیل خرج پسرم میکنه متاسفانه همه دوستاشم ازش توقع دارن براشون خرج کنه تا خرج نکنه باهاش قهر میکنن بازیش نمیدن حتا تو مدرسه 

بسم الله♥️ کاربر سال ۹۳ هستم ک قط دسترسی شدم 😪😪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشترین آسیب زو خود بچه میبینه چون یادنمیگیره از چیزای کوچیک هم لذت ببره

مثل پسر من هیچ اسباب بازی خوشحالش نمیکنه هیچی 

فقط و فقط دوست داره آدم دور و برش باشه له له میزنه واسه دیدن آدما اگه یکی تو روش بخنده فوری بهش میگه داداشم 

نمیدونم کجای کار اشتباه کردم 

عزیزم‌حقیقت اینه که اکثر مواقع شیوه های تربیتی کار نمیکنن و بچه الگوش رو پدر مادرش میکنه حالا صبح تا ...

تا وقتی ک خودمون نیاز ب تربیت داریم و خیلی چیزهارو نمیدونیم بهتر نیست بچه دار نشیم؟؟؟؟

وگرنه یه بچه با کلی اشتباه تحویل جامعه میدیم و در کنارش روح روان خودمونم نابود میشه بااین بکن نکن و بخر نخر ها

بچه های منم که تاالان هرچی خواستن براشون فراهم بوده نمیدونم دراینده چی پیش میاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه رو باید با عرضه بار آورد

باید یادش داد اگه توقع زیاد از زندگی داره، به همون اندازه هم باید براش زحمت کشه در غیر این صورت باید انتظاراتش رو پایین بیاره

و پدر و مادر قرار نیست تا آخر عمر براش حاتم طایی باشن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
شما گفتین تک فرزندا....

۷۰ آیا چه تکش چه ده تاش ذاتا کم توقع بار اومدن چون خانواده دهه ۴۰ ۵۰ دارن اما دهه شصتیا که بچه دار شدن اکثرا بچه هاشون رو روسرشون نشوندن بچه سالاری من معلم مدرسه ام ومیبینم تو مدرسه چه خبره 

مطمئن باشید تو این زمونه هیچ بچه ای کم توقع نیس بچههارو با زمان ما و گذشتمون مقایسع نکنین ،همین ک بت ...

چرا من دیدم که هست

متاسفانه خانواده ها قدرت تربیت درست رو ندارن 

یا بچها پرتوقع و گستاخ به بار میان

یا کم توقع و مظلوم

که هیچکدوم درست نیست 

امروز انقد ناراحت شدم بچه هام رو بردم مهد بقیه بچه ها اسباب بازی آوردن من بچه هام اسباب بازی درستی ن ...

ناراحتی نداره .....

اما شما میتونی تولدش براش بخری ،نه زیادش خوبه و نه کمش ....

قطعا هم میتونی ،بچههایی هسان ک یه اتاق اسباب بازی دارن  ولی دیگه خسته شدن ،نگاهشونم نمیکنن 

نه افراط ،نه تفریط 

اون وسطا باشیم عالیه ....

نصف آسیب های جامعه از پر توقعی آدما نسبت ب اطرافیانشونه .....از مقایسه کردنه ....

دقیقا یه دوستی دارم تمام اون چیزی روکه فکر میکنید برا بچش فراهم کرده همسرش ۵میلیارد بدهکاره بدهی روبدهی میزاره بچش همچی داره تمام لوازم خونشون قسطیه بهش میگم درسته شاید خریدن پلی استیشن یا موتور بنزینی یا کلکسیون ماشین فلزی وگوشی وخط بااینترنت برایه پسرهفت ساله الان براتون سخت نباشه ولی ده سال دیگه نیاز بچت که میشه ماشین خارجی وسفر خارجی چطوری براورده میکنی بااین همه مشکلات همسرت تو نون شبش مونده پرو پرو میگه تو از خسیسی برا بچهات بریز وبپاش نمیکنی 😳😳😳

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

آدمای که خودشون کمبود دارن اینطورین خدانگذره ازمادرشوهرم که درحق شوهرم بدکرده اینم عقده ای شده هرچی ...

دقیقا عقده های کودکی خودمون رو داریم جبران میکنیم 

بابای خودم بشدت کودکی سختی داشت ،همیشه گفته عقده من کفش بود ک هیچ وقت نداشتم و برای من و خاهرم در طول سال بالای ده جفت کفش میخرید .....