2777
2789
متاسفانه اون بچه هابی که تک فرزند هستن این شکلی بار میان

متاسفانه این طرز فکر غلط خانوادههاست و ب چند فرزندی ربطی نداره جانم .....

فکر میکنه اگه بجم فلان جا کمتر بخوره یا کمتر بپوشه آسیب میبینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ارهروزی هراز تاشون اینجا تاپیک میزنن و خانوادشون را به فحش میکشن چون خواسته های عجیب غریب و نامع ...

بعد میگن تو ک نمیتونسی گوشی ۱۰۰میلیونی بخری یا هر هفته برام لباس بخری چرا ب دنیام آوردی ......

امروز انقد ناراحت شدم بچه هام رو بردم مهد بقیه بچه ها اسباب بازی آوردن من بچه هام اسباب بازی درستی ن ...

خواهر یه دوتا بخر حالا جیگر منم کباب شد🥺

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

متاسفانه این طرز فکر غلط خانوادههاست و ب چند فرزندی ربطی نداره جانم .....فکر میکنه اگه بجم فلان جا ک ...

من الان خواهر شوهرم یه بچه داره همه کار براش میکنه میگه یدونه چون بیشتر نیست باید همه چی براش مهیا باسه

امروز انقد ناراحت شدم بچه هام رو بردم مهد بقیه بچه ها اسباب بازی آوردن من بچه هام اسباب بازی درستی ن ...

خوب بچه هااسباب بازیاشون داغون میکنن سعی کنیدیکی دوتاشون بذاریدیه گوشه براهمچین مواقعی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یکیو میشناسم که پنج تا بچه داره، پسر کوچیکه هرچی بخاد اگه براش محیا نکنن کل سرتاپای پدرومادررو فحش میبنده، میره تو کوچه ابروشونومیبره

یبار گفت برام ماشین بخرین باباعه گفت یماه دیگه الان نه

پسره همون شب نصف شب زنگ زد وانت اومدن پمپ برقیو موتور پدره رو بردن گرفت فروخت که مثلا زود تراز یماه باباعه ماشین بخره🤣🤣🤣🤣

بله اما این باعث نشه که بچها روکم توقع به بار بیارید چون درجامعه هزاران تا اسیب میبینن

مطمئن باشید تو این زمونه هیچ بچه ای کم توقع نیس 

بچههارو با زمان ما و گذشتمون مقایسع نکنین ،همین ک بتونیم بفهمونیم بهشون هر چی ما خاسایم نیست ،هزار پله از بقیه جلوتریم