2777
2789
عنوان

در ارتباط با موضوعات تحصیلی

180 بازدید | 37 پست

بچه ها حس میکنم پزشکی ارزش اون همه سختی رو نداره تو تازه۳۰سالگی با جیب خالی عمومی رو میگیری،از طرفی پزشکی شغل جذابیه و از طرفی هم خیلی از معلمای ایران پزشکایین که زدن تو کار معلمی و در آمدهای بالا در آوردن..

مامانم میگه بخون برای دبیری،بدجور گیج شدم بین پزشکی و دبیری،نظرتون چیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به ارزش و پست و مقام و منصب و... فکر نکن علاقت مهمه فقط اینکه بتونی اون شغل و دوس داشته باشی و یه عم ...

ببین بحث بحث علاقه نیست،من با همه کاری کنار میام،من دوست دارم جوونی کنم و دستم تو جیب خودم باشه

نظرم این هست دنبال رشته ای برید که واقعا علاقه دارید. صرفا به خاطر درآمد و پرستیژ سراغ یک رشته نرید.

اتفاقن با درآمد کاری دارم چون هردو شغل رو دوست دارم

از طرفی هم فکر جوونیم هستم دوست دارن از زندگیم لذت ببرم

ورودی۱۲

بستگی به علاقت داره 

ببین داخل زندگی آینده ات به کدوم چیز اگر نرسی احساس حسرت و ندامت می‌کنی واسه

یکی پوله ، یکی پرستیژ ، یکی مهاجرت و....

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

بستگی به علاقت داره ببین داخل زندگی آینده ات به کدوم چیز اگر نرسی احساس حسرت و ندامت می‌کنی واسهیکی ...

میدونی من دوست دارم تو ایام جوونیم دستم تو جیب خودم باشه و واقعن از جوونیم لذت ببرم،من اینو میخوام

ببین بحث بحث علاقه نیست،من با همه کاری کنار میام،من دوست دارم جوونی کنم و دستم تو جیب خودم باشه

شخصیت و نمی‌شناسم ولی 

اگه اهل درسی 

میتونی تحمل کنی تفریح و اینا کمتر بشه 

میتونی تحمل کنی چندین سال فقط درس بخونی

و همینطور اهل پولدار شدنی

برو پزشکی

اگه اهل خوشگذرونی

تحمل درس خوندن زیاد و نداری 

ولی اهل مطالعه هستی که اطلاعاتت زیاد بشه 

میتونی خوب درس بدی 

خوب مطلب و ادا کنی 

خوب با بچه ها ارتباط برقرار کنی