2777
2789
عنوان

یک هفته زندگی با مردی که…

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 63 پست
خداییش تو یک هفته نمیشه عاشق شدوقتی حتی درست نمیشناسی اش😐اینجور حس ها بیشتر ترکیبی از جذب شدن و میل ...

میشناختمش خیلی ساله همیشه تعریفشو شنیدم 

اشنای نزدیک بابا و داداشمه 

ولی ندیده بودمش

برادرم مدام از اخلاقاش میگفت 

حتی چند روز پیش میگفت تو زندگیم از این نجیب تر ندیدم 

من بهتر از هرکسی توی اون یه هفته شناختمش حرف داداشم خیلی درست بود 

دلیل عشقمم همینه 

بعد یکسال هنوزم زود گذره

اگه متولد ۸۴ هستی 

قشنگم خیلی زوده برای حس عاشق شدن کلی کیس های خوب و بهتر در اینده و سن مناسب جلو روته پرو بال نده که گیر میوفتی

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا عاشق نبوده اگر بود یه حرکتی میزد. احساس و روحت رو حروم نکن. من پشیمونم از غصه هایی که به خود ...

بعد شش ماه که دیدمش اولین باری بود که دیدم داره نگاهم میکنه 

یه مدت خیلی طولانی 

اهنرباست انگار من کلا به مردی خوشم نمیاد نگاه کنم ولی هرچی میبینمش سیر نمیشم یه بار پرسیدم واقعا من چرا عاشق این شدم 

چی داشت که من نداشتم که بقیه ندارن بعدا فهمیدم 

اگه متولد ۸۴ هستی قشنگم خیلی زوده برای حس عاشق شدن کلی کیس های خوب و بهتر در اینده و سن مناسب جلو رو ...

مگه سن داره عاشق شدن؟

من همیشه سرم تو درس و کتاب بوده 

خودم فراری بودم از این چیزا چون میدونستم گرفتاری داره

بعدم مگه دست خودم بوده

همیشه بهم میگفتن اگر کسی دیدی عاشق شده سرزنشش نکنی حالا میفهمم چرا 

وقتی کل خانوادم عاشقشن من حق ندارم؟

مگه سن داره عاشق شدن؟من همیشه سرم تو درس و کتاب بوده خودم فراری بودم از این چیزا چون میدونستم گرفتار ...

اگه از من بپرسی 

نظر شخصییه من اینه که سن داره 

اما بازم هرجور خودت میدونی 

حیف روزای قشنگی که میتونی بگذرونی و به وقتش عاشق بشی تا الان که تو این سن غصه و درگیری ذهنی داشته باشی

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

اگه از من بپرسی نظر شخصییه من اینه که سن داره اما بازم هرجور خودت میدونی حیف روزای قشنگی که میتونی ب ...

یعنی اینهمه ادم تو دنیا بابد از ۲۰تا ۲۵ سالگی عاشق بشن؟

انسان به عشق زندست عشق به مادر عشق به بچه 

سنش کیه دقیقا

نظر من ۲۲/۲۳

یعنی اینهمه ادم تو دنیا بابد از ۲۰تا ۲۵ سالگی عاشق بشن؟انسان به عشق زندست عشق به مادر عشق به بچه

عزیز دل این نظر من صرف تجربه زندگی خودم و اطرافیان بوده

خیلی ها هستن تو سن پایین عاشق میشن و ازدواج میکنن

یسری هاشون استثناء زندگی خوبی هم دارن اما ۹۰ درصد پشیمون میشن که به هدف هاشون تفریحاتشون و خیلی چیزها نرسیدن و زود خودشون رو درگیر تاهل و عشق کردن

عزیز دل این نظر من صرف تجربه زندگی خودم و اطرافیان بودهخیلی ها هستن تو سن پایین عاشق میشن و ازدواج م ...

عشق نبوده شاید هوس بوده 

بحث ازدواج فرق داره 

تو ازدواج منطقم مهمه نه صرفا عشق

اگه اون فرد دقیقا تو این سن پیدا نشد چی

حالا دیرتر پیدا بشه

این دیگه دست ما نیست 

اگر زود انتخاب کردی و انتخاب بهتری هم بود چی؟

این چیز ها همیشه بد و بهتر هست بحث من خود دختره که زمان بیشتری برای هدف هاش و زندگی فردیش داشته باشه 

نه فرد انتخابی

عشق نبوده شاید هوس بوده بحث ازدواج فرق داره تو ازدواج منطقم مهمه نه صرفا عشق

به نظر من عشقی که بدونی تهش نرسیدنه که خود ازاریه تمامه

اول هر رابطه باید انتهاشو دید بعد شروع کرد

حالا دیرتر پیدا بشهاین دیگه دست ما نیست اگر زود انتخاب کردی و انتخاب بهتری هم بود چی؟ این چیز ها همی ...

فعلا که منو انتخاب نکرده ولی 

از کجا معلوم انتخابای بعدی بدتر نباشن 

و کلا بخوام بگم من دیگه نه قبل ماجرا نه بعدش کسی رو شبیهش ندیدم 

عشق من بهش دنیایی نیست من دنیارو دارم و به هدف هام رسیدم 

یه چیز دیگس که هرکس میبینتش جذبش میکنه