2777
2789
عنوان

یک هفته زندگی با مردی که…

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 63 پست
به نظر من عشقی که بدونی تهش نرسیدنه که خود ازاریه تمامهاول هر رابطه باید انتهاشو دید بعد شروع کرد

خانواده یه امیدی تو دلم گذاشتن

اگر میدونستم تهش نرسیدنه مثل خیلی چیزای دیگه ول میکردم 

خانواده یه امیدی تو دلم گذاشتناگر میدونستم تهش نرسیدنه مثل خیلی چیزای دیگه ول میکردم

انشاالله که امید نا امید نشه عزیزم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عشق خیلی سخته خیلی 

کاش زود تر از اینکه گرفتارش بشی میتونستم بگم بهت که همه سرمایه وجودت رو روی یه انسان نذاری . من گذاشتم و بد جوری درد داشت. اگر دیدی اون قرار نیست کاری بکنه خودت سیگنال مثبت بده. البته سعی کن مستقیم بهش نگی دوست دارم و اینا چون مردا خوششون نمیاد. سعی کن دلربا به نظر بیای و مهربون و خوش خنده. نباید احساس کنه بدون اون نمیتونی و بهش وابسته ای . امید به خدا داشته باش. برات بد نمیخواد. برای هیچ کس نمیخواد. اگر هم نشد باز خدا رو داری به خودش توکل کن. ولی هر احتمالی رو تو ذهنت داشته باش که کمتر آسیب ببینی.

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻
عشق خیلی سخته خیلی کاش زود تر از اینکه گرفتارش بشی میتونستم بگم بهت که همه سرمایه وجودت رو روی یه ان ...

سرم خلوت میشه بدتر میشم

وقتایی که دانشگاه داشتم خیلی بهتر بود 

الان تو یک ماه از غصه چند کیلو کم کردم 

مشکل اینه که اصلا نمیبینمش خیلی کم پیش میاد 

مدام میرم جایی که میدونم هست ولی اون خودشو نشون نمیده 

سرم خلوت میشه بدتر میشموقتایی که دانشگاه داشتم خیلی بهتر بود الان تو یک ماه از غصه چند کیلو کم کردم ...

سعی کن به یه چیزی سرت رو مشغول کنی وگرنه اذیت میشی. برو باشگاه کتاب بخون هر کاری که دوسش داری انجام بده. 

نظر خودت چیه ؟ به نظرت اونم دوست داره؟ علاقه اش رو نشون میده؟ نگاهش توش علاقه هست؟ اگر نیست سعی کن بپذیری. اگر هست سعی کن به چشمش بیای. البته نباید زیاده روی کنی ولی شجاع باش

سعی کن به یه چیزی سرت رو مشغول کنی وگرنه اذیت میشی. برو باشگاه کتاب بخون هر کاری که دوسش داری انجام ...

خیلی خستم یه سری کار میکنم ولی این مدت رفت و امدم به اونجایی که میاد زیاده 

هربار امید دیدنش که ناامید میشه سخته

برادرم ازش حرف میزنه وقتاییکه من دارم فراموش میکنم دوباره همه چی از اول 

تو اون یه هفته هرروز بعد کارش میومد پیش ما تا دیروقت میموند یه بار از صبح تا اخر شب بود 

من برام عادی بود چون فقط اون نبود چند نفر دیگه هم میومدن میموندن

خیلی خستم یه سری کار میکنم ولی این مدت رفت و امدم به اونجایی که میاد زیاده هربار امید دیدنش که ناامی ...

تکلیف دل و عقلت رو روشن کن وگرنه تا مدت طولانی بلاتکلیف میمونی و فقط خودت و احساست آسیب میبینه. ببین چیکار میتونی بکنی . انجامش بده. و اگر نمیتونی هم رها کن.

سعی کن به یه چیزی سرت رو مشغول کنی وگرنه اذیت میشی. برو باشگاه کتاب بخون هر کاری که دوسش داری انجام ...

نظرش راجب من نمیدونم دقیقا 

ولی مثلا من حالم خوب نبودروز اول قشنگ متوجه شد دو سه روز اول داشت یه اتفاقایی می افتاد 

تا اینکه به نظرم از وقتی فهمید من رشتم چیه دیگه دور شد فرار کرد اگرچه از اولم همین بود ولی من حس کردم 

یا چند بار متوجه شد ادمایی که میان خواستگارای منم هستن و از لحاظ اجتماعی خیلی باهاش فرق میکنن ولی من برام هیچی مهم نیست 

البته خودشم وضیعیتش خیلی خوبه ها ولی خب پسر فلانی نیست

ولی وقتی میشستن با دوستاش و داداشم حرف میزدن اصلا خاص بود سنگین بود رفتارش کنترل نگاهش رفتاراش به شدت داشت 

بعد شش ماه که دیدمش امام زاده صالح اومده بود 

از دور من فقط محوش بودم داشت یه طرف دیگه میرفت سرشو بالا اورد منو دید دیگه همینجوری نگاه میکرد انگار اولین باری بود که داره منو میبینه 

منم شوکه شدم خیلی ناپرهیزی کرد چون این ادم کلا سرش برای نامحرم بالا نمیومد 

بعد اون شب هم من تا یه مدتی میرفتم اونم میومد میفهمید هستم البته به خاطر بابام میومد ولی کاملا حس میکردم اگاهانه خودشو نگه میداره منو نبینه 

بعضی وقتا شجاعت توی صبور بودن و پذیرش سختی هست

من خودم میدونم تو سختیاس که بزرگ میشم

صبر دارم ولی اینکه هرشب به امید کسی بری و نبینیش یه حس وحشتناک غمگین داره 

حدود یکسال داره میشه هرچی سرمو میچرخونم کساییکه میبینم هیچکدوم شبیهش نیستن 

من فکر کردم فقط خودم متوجهش شدم چون زنم ولی وقتی داداشم گفت از حیا و نجابتش و بابامم که به راحتیا کسی به دلش نمیشینه این ادمو انقدر دوستش داره به خودم حق دادم  

میدونمم اگرم بخواد منو چند تا دلیل هست که ممکنه منصرفش کنه  چون شاید خودشو در سطح ما ندونه یا شغلم چیزیه که دوست نداشته باشه نمیدونم

تکلیف دل و عقلت رو روشن کن وگرنه تا مدت طولانی بلاتکلیف میمونی و فقط خودت و احساست آسیب میبینه. ببین ...

اخه میدونید کسی که این خصوصیاتو داره به راحتی پیدا نمیشه ازیناس که میبینیش میگی فرشته است از قیافش مشخصه

من دلی و عقلی قبولش دارم  

ولی خب خیلی چیزاهم ‌راجبش نمیدونم که اگر میدونستم خیلی راحت تر ولش میکردم 

اخه میدونید کسی که این خصوصیاتو داره به راحتی پیدا نمیشه ازیناس که میبینیش میگی فرشته است از قیافش م ...

میدونی اگر میبینی بدون اون نمیتونی. همه تلاش و هوش  و زکاوتت رو به کار بگیر تا بهش برسی . هر جور که شده. به نظرم اگر بابات خودش پیشنهاد میداد به پسر هم خوب میشد. چون میگی قبولش دارن. ولی درکل براش بجنگ . چون اگر نرسی دردش سنگینه. میدونی این دردی که الان داری خیلی سخته میفهمم . ولی یه دردی هست زمانی که بفهمی هییییچ وقت نمیرسی. اونو امیدوارم تجربه نکنی. فقط یه چیز دیگه اینکه مرد باید تلاش کنه یه خودی نشون بده. اینم در نظر داشته باش. شاید باید صبر کنی . شاید باید توجه کنی بهش . منم درست بلد نیستم . خودت بهتر شرایطت رو میدونی . از دستش نده. البته اگر میدونی کسی تو قلبش نیست.