قشنگم خیلی زوده برای حس عاشق شدن کلی کیس های خوب و بهتر در اینده و سن مناسب جلو روته پرو بال نده که گیر میوفتی
@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه سن داره عاشق شدن؟من همیشه سرم تو درس و کتاب بوده خودم فراری بودم از این چیزا چون میدونستم گرفتار ...
اگه از من بپرسی
نظر شخصییه من اینه که سن داره
اما بازم هرجور خودت میدونی
حیف روزای قشنگی که میتونی بگذرونی و به وقتش عاشق بشی تا الان که تو این سن غصه و درگیری ذهنی داشته باشی
@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹
یعنی اینهمه ادم تو دنیا بابد از ۲۰تا ۲۵ سالگی عاشق بشن؟انسان به عشق زندست عشق به مادر عشق به بچه
عزیز دل این نظر من صرف تجربه زندگی خودم و اطرافیان بوده
خیلی ها هستن تو سن پایین عاشق میشن و ازدواج میکنن
یسری هاشون استثناء زندگی خوبی هم دارن اما ۹۰ درصد پشیمون میشن که به هدف هاشون تفریحاتشون و خیلی چیزها نرسیدن و زود خودشون رو درگیر تاهل و عشق کردن
این چیز ها همیشه بد و بهتر هست بحث من خود دختره که زمان بیشتری برای هدف هاش و زندگی فردیش داشته باشه
نه فرد انتخابی
عشق نبوده شاید هوس بوده بحث ازدواج فرق داره تو ازدواج منطقم مهمه نه صرفا عشق
به نظر من عشقی که بدونی تهش نرسیدنه که خود ازاریه تمامه
اول هر رابطه باید انتهاشو دید بعد شروع کرد