2777
2789

من شوهرم هیچ جوره دوست نداره ناخوناموکاشت کنم(من ازبچگی عادت دارم ناخنامومیخورم) یاموهام ورنگ کنم یاکراتینه کنم🥲

خودم انقددوست دارم ولی خب چ میشه کرد حالاشمابگیدغیراینا چطورب خودمون برسیم؟😍

البته من خودم سعی میکنم ی روزدرمیون دوش بگیرم وبعدحموم بادی اسپلش اسپری میکنم برای نرم موندن پاهام ازلوسیون فیروز استفاده میکنم وجوراب میپوشم هرماه موهام ونوک گیری میکنم گاهی اوقاتم اگ حوصله داشته باشم موهام و روغن تراپی میکنم ناخنای پامم همیشه و لاک میزنم هرروزهم قرص مینرال میخورم واینم بگم من اصلااا پرمونیستم دوساله ازدواج کردم تواین دوسال یک بارفقط صورتم وبندانداختم ابروهامم نهایت س چهارماه یکباراصلاح میکنم. حس میکنم ایناکافی نیست بنظرشما دیگه چطورمیتونیم ب خودمون رسیدگی کنیم؟

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱

من کاشت میزنم ناخن و مژه هامو

همیشه عطر زده هستم 

موهام رنگ میکنم ،روتین پوستی دارم ماهی ی بار فیشیال میرم واسه پوستم،هروز دوش و بادی اسپلش🥲

موهامو چند باری پروتئین کردم خیلی راضی بودم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی عطری معرفی کنید بوی بچه بده،پودر بچه دارم ولی عطر بچه میخوام☹️

ینی انقدازبوی بچه خوشت میاد😂😍🥰

من کاشت میزنم ناخن و مژه هاموهمیشه عطر زده هستم موهام رنگ میکنم ،روتین پوستی دارم ماهی ی بار فیشیال ...

خوشبحالت شوهرمن دوست نداره راضی نمیشه🥲

خوشبحالت شوهرمن دوست نداره راضی نمیشه🥲

اتفاقن شوهر من دوست داره من برسم ب خودم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

مجردم 

ولی از کراتین خوشم نمیاد چون فرفریم، از کاشت هم خوشم نمیاد چون نمیتونم تحمل کنم 

رنگ مو هم دوست ندارم 😅 

اینا نطر شخصیمه، هرکسی یجوره 

بعد تو حمام ماسک مو استفاده میکنم، بعد حمام ماسک مو و روغن مو 

رو بالشتی ساتن بخاطر پوست و مو استفاده میکنم 

هفته ای ی بار صورتمو خودم با ی روش هایی پاکسازی میکنم😅

روزی دوبار با ژل شستشو میشورم صورتمو بعدش ابرسان مرطوب کننده میزنم 

برا مژه هام و ابروهام روغن کرچک میزنم 

بعد حمام هم بادی اسپلش میزنم 

پوست بدنم خشکه، کرم میزنم

یخ میذارم صورتم هرروز 

بیرون تو افتاب علاوه بر صورتم ب دست و اینا هم ک تو نوره ضد افتاب میزنم 

هروقتم از بیرون میام حتما پامو با شامپو بدن و اینا میشورم 

اها شبا هم قبل خواب بالم لب میزنم 

💍

مجردم ولی از کراتین خوشم نمیاد چون فرفریم، از کاشت هم خوشم نمیاد چون نمیتونم تحمل کنم رنگ مو هم دوست ...

اها نگفتم برای صورت 

ابروها و پشت لبم هفته ای ی بار کافیه 

صورتمم چون خیلی کم موعم دست نمیزنم اصلا 

💍

رعایت بهداشت فردی و تمیز و آراسته بودن 

برطرف کردن زیر سازهای آسیب دیده و  معایبی مثل پوسیدگی دندان ،موهای زائد و پوست آسیب دیده و مشکلات داخلی 

ارتقاء اعتماد به نفس و علم و آگاهی 

دخالت نکردن و اتلاف نکردن وقت در روند زندگی افرادی که به شما مرتبط نیست 

داشتن نظم ، هدف  و برنامه ریزی 

ورزش ،روند سالم خوری ،نوشیدن آب کافی 

مدیتیشن با عقاید خودتون 

پس انداز و استفاده از پس انداز برای خرید هدیه برای  خودتون و عزیزانتون

رفتن به کافه و رستوران و تست نوشیدنی ها و غذاهای جدید 

این ها میشه رسیدگی به خودت 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اتفاقن شوهر من دوست داره من برسم ب خودم

برعکسس شوهر من میگه همینطوری قشنگی همینطوری بمون دوست ندارم تغییرکنی ولی خودم عاشق اینم یبارموهام وفیس فریم بزنم🥺

ی عطری معرفی کنید بوی بچه بده،پودر بچه دارم ولی عطر بچه میخوام☹️

برو عطر فروشی همینو بگو بهت معرفی میکنه 

آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍

مجردم ولی از کراتین خوشم نمیاد چون فرفریم، از کاشت هم خوشم نمیاد چون نمیتونم تحمل کنم رنگ مو هم دوست ...

دقیقااااااااااا عین من 😐😂

و اینکه فکر کردم فقط من نمیتونم کاشت ناخن رو تحمل کنم

آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍

ولی یخ نزن به صورتت به مرور باعث سینوزیت و سردرد میشه

دقیقااااااااااا عین من 😐😂و اینکه فکر کردم فقط من نمیتونم کاشت ناخن رو تحمل کنم

عه😅😅

ن واقعاااا نمیتونم، بهش ک فکر میکنم ناخون بکارم کلافم میکنه 

حتی ی بارم کاشت نرفتم😅

💍