pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 عنوان کراشم خواننده و نوازندس😭🤍 305 بازدید | 28 پست خیلییی صداش قشنگه مطمئنم به زودی معروف میشه و پیشرفت میکنه اگه خدا بخواد و به هم برسیم همیشه کنارش میمونم و حمایتش میکنم الان سنش کمه ۱۸ ۱۹ سالشه ولی مطمئنم اتفاقات خوبی براش میوفته 🥲 البته منم کراش اونم ولی نمیدونم چی میشه که ما رل نمیشیم 🥲 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 1403/04/17 | 09:18 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آخ_که_دیگه_فرنگیس عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 2270 حتما ۱۲ سالته 🤣🤣 عاشق مولانا ... آقایون درخواست دوستی ندید .
پشه_تو_اتاق_ممد_اقا عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 1558 از دو تاتون عکس بزارنزاری گهل میکنم من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥 کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست
وحشی_زیبا2 عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 16536 ایشالا که بشه😁 شدی،قلبو تنو روحم…! 💗 الهی شکر 🤍. k.i4. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 21227 خودت لابد۱۴ سالته رو ۱۸ ساله کراش زدی قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
پشه_تو_اتاق_ممد_اقا عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 1558 دلم میخواد عکس بزاری بفهمم چند سالته من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥 کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13558 من اعتقاد ندارم به همچین دوستی ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
shahrivar83 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 13558 چند سالته تو مگه🤣 ~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 حتما ۱۲ سالته 🤣🤣 من ۱۸ سالمه تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 چند سالته تو مگه🤣 ۱۸ تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 اسی ی تاپیک سمی زدی زیر لفظی هم میخوای؟ 😂💔 خب عکس نمیتونم بزارم 🥲 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 دلم میخواد عکس بزاری بفهمم چند سالته ۱۸ سالمه تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 اسمش چیه 😂💔 نمیتونم بگم ولی قطعا نمیشناسیش تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی