pari_moon08 مدیر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 عنوان کراشم خواننده و نوازندس😭🤍 | مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 28 پست خیلییی صداش قشنگه مطمئنم به زودی معروف میشه و پیشرفت میکنه اگه خدا بخواد و به هم برسیم همیشه کنارش میمونم و حمایتش میکنم الان سنش کمه ۱۸ ۱۹ سالشه ولی مطمئنم اتفاقات خوبی براش میوفته 🥲 البته منم کراش اونم ولی نمیدونم چی میشه که ما رل نمیشیم 🥲 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 1403/04/17 | 09:18 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرمین_زارعی_2afm عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 7032 خب عکس نمیتونم بزارم 🥲 عجب برو درستو بخون تو رویاهاتم زندگی نکن
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 ایشالا که بشه😁 ایشالا 🥲🥲🥲 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 عجب برو درستو بخون تو رویاهاتم زندگی نکن درسمم میخونم درسته که واسه من رویا بود قبلا چون کن عاشق هنرم ولی فعلا که خدا خواسته ایشالا که ادامشم بخواد 🤍 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
آرمین_زارعی_2afm عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 7032 درسمم میخونم درسته که واسه من رویا بود قبلا چون کن عاشق هنرم ولی فعلا که خدا خواسته ایشالا که ادامشم ... باشه اسمشم ب کسی نگو میدزدنش بای😐💔
آرمین_زارعی_2afm عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 7032 عکسشو بزار ببینم عکس خودتم خواستی بزار اسمشو نمیگه عکس بذاره؟ ایسگا گرفته مثلا😐😂
آرمین_زارعی_2afm عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 7032 اخه اسمش به چه دردت میخوره 😂 اسمش کوروشه خب مگه نمیگی خوانندس ببینیم چی خونده کوروش تنها ک نی
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 خب مگه نمیگی خوانندس ببینیم چی خونده کوروش تنها ک نی دارم میگم فقط میخونه معروف نیست که … اگه بخونی گفتم در آینده قراره معروف شه تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 خب مگه نمیگی خوانندس ببینیم چی خونده کوروش تنها ک نی میشه لطفا این رو پاک کنی عزیزم ؟ 🥲 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 بش برسی مرسی عزیزدلم 🤍🤍 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 اسمشو نمیگه عکس بذاره؟ ایسگا گرفته مثلا😐😂 گذاشتم عکس و اسمش هم گفتم 😁 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
آرمین_زارعی_2afm عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 7032 دارم میگم فقط میخونه معروف نیست که … اگه بخونی گفتم در آینده قراره معروف شه خوبه موفق باشینرپ یا پاپ؟
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6069 خوبه موفق باشینرپ یا پاپ؟ پاپ میخونه پیانو هم میزنه تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی