2777
2789
عنوان

هیچ پخی نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 61 پست
چشم عزیزم حتما دعا میکنم انشالله گره باز بشه ازکارت... نمیدونم یه کتابی که ارومم کنه خیلییی الکی فکر ...

خب بیا با ی داستان حیلیی درفرازنشیب شزوع کن 

هزاران خورشید تابان . 

رمان خیلیییی قشنگیه خیلیییی. تا تهش غیر قابب پیش بینیه . پی دی افش رو دارم . 

خب باز سعیتو کردی ۲۳ سالمه ن مدرکی دارم ن هنری ن شغلی ن پولی حتی خونه داریمم خوب نیست چون شدیدا افسر ...

اخی عزیزم... تو رو خدا اینطور فکرنکن اون بچه چه گناهی کرده آخه🥲 به خاطر پسرت هم که شده یکمی به خودت بیا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخی عزیزم... تو رو خدا اینطور فکرنکن اون بچه چه گناهی کرده آخه🥲 به خاطر پسرت هم که شده یکمی به خودت ...

چیکار کنم درمونده ام والا حتی پسرمم منو نمیخواد

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

میشه بپرسم چند سالته ؟ 

و اینکه روز عزت نفست کار کن عزیزم چون خانه داری به بهترین شکل ، نگهداری از مادر شوهرت ، بچه داری ، خرید خونه کارای کمی نیستن همش کلی انرژی میخواد و اینکه گفتی ظاهری هم خوبی به خودت میرسی خب انجام روتین ظاهریم اراده میخواد و خیلیا انجام نمیدن . برای گوهینامه هم گفتی چون استرس میگیری خراب میشه من روز آزمون دیدم خیلیا یدونه قرص پرانول میخورن آروم میشن البته نباید همیشه بخوریا فقط قبل آزمون اگه مشکلی نداری استفاده کن یکم ریلکس بشی و قدرت تلقین هم دست کم نگیر به خودت اطمینان کن و برو انشالله اینسری قبولی ، و اینکه بنظرم فقط رو جنبه های منفی زندگیت فوکوس کردی بهتره با کتاب خوندن ، مدیتیشن یا هر کاری که ذهنت آروم میکنه از این فضا دور بشی بعضی خانما آشپزی یا بازی کردن با بچه ها هم حس خوبی بهشون میده کلا هر کاری که بهت آرامش میده 

وای چرا ما اینطوریم فقط ۵ ۶ملیون الکی هدر دادم🥲 به خدا انقدر ناامید شدم منم ت.خم نمیکنم بازم برم🫠

💔🫠🫠💔🫠💔🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠به روم نیارررر 

خانوادم هر روز بهم میگن پس دیگه کی میری سراغش 

استرس میگیرم 

آخه نباید یه ماشین باشه که باهاش تمرین کنم چ انتظاراتی دارن

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

میشه بپرسم چند سالته ؟ و اینکه روز عزت نفست کار کن عزیزم چون خانه داری به بهترین شکل ، نگهداری از ما ...

۲۲ سالمه عزیزم...ممنون بابت دلگرمیت من متاسفانه اصلا عزت نفس ندارم یکی ازعامل بروز استرسم همین مورده  ازبچگیم همین بودم خیلی کارا کردم تا بهتر بشه اما نشد

میشه بپرسم چند سالته ؟ و اینکه روز عزت نفست کار کن عزیزم چون خانه داری به بهترین شکل ، نگهداری از ما ...

عزیزم اتفاقا قبل ازمون پرانول خوردم قلب درد شدید گرفتم ورنگم سیاه شد اصلا بهم نساخت 

💔🫠🫠💔🫠💔🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠به روم نیارررر خانوادم هر روز بهم میگن پس دیگه کی میری سراغش استرس میگیرم ...

ادامه بده من ازخدامه ادامه بدم تمومش کنم اما وقتی بهش فکر میکنم حالم خراب میشه 

۲۲ سالمه عزیزم...ممنون بابت دلگرمیت من متاسفانه اصلا عزت نفس ندارم یکی ازعامل بروز استرسم همین مورده ...

دختر یجوری تعریف میکردی فک کردم بالای ۳۵ سالی ۲۲ که خیلی راه هست هنوز 

دخترای همسنت ۱ دهم کارایی که میکنی نمیتونن انجام بدن واسه دلگرمی نمیگم خودمم تو همین رنج ستیم اطرافیانم بخاطر اینکه اصلا اهل کار و اینا نیستن حتی خواستگاراشونم جواب منفی میدن چون میترسن از پس زندگی برنیان

دانشگاه رفتی ؟ بعد بچت چند سالشه ؟ 

ی راهی که میگن بدای اعتماد به نفس خوبه اینه که چنتا کار بنویسی بعد اونارو انجام بدی تیک بزنی از کارای کوچیک شروع کن مثلا ی پادکست گوش بده ، ی کتاب بخون ، ورزش کن و ی کاری که خیلی دوست داری شروع کن 

به چه حوزه ای علاقه داری ؟

دختر یجوری تعریف میکردی فک کردم بالای ۳۵ سالی ۲۲ که خیلی راه هست هنوز دخترای همسنت ۱ دهم کارایی که م ...

نه همسرم نزاشت ادامه تحصیل بدم خودمم علاقه نداشتم  قبل از خاستگاری ازم قول گرف که سرکار هیچوقت نرم وخط قرمزشه منم خیلییی مخالفت کردم کلی منطق اوردم اما هیچ...من عاشق کارای هنری ام مثل تابلو سازی ریزین خلاقیت برا خودم تو خونه کلی چیزای خوشگل درست کردم که هرکسی میبینه فکر میکنه کلی پولشو دادم...اهان بدون اینکه کلاس برم میکاپ میکنم برای بقیه وقتی عروسی باشه میان پیشم دوستام مژه هم تا حدودی بلدم بکارم اارایشگر اشنا زیاد دارم که یادم بدن اما میترسم کارم نگیره الکی پول کلاس ومواد و...بدم بعد مشتری نیاد🥲 تهرانم هستم ازهر درو کوچه ودیوار پر آرایشگاه...

نه همسرم نزاشت ادامه تحصیل بدم خودمم علاقه نداشتم قبل از خاستگاری ازم قول گرف که سرکار هیچوقت نرم و ...

عزیزم تو هم میدونی تو چه کاری خوبی همم تواناییش داری یجورایی انگار ترس از شروع داری که اگه خوب نبودم چی و چی و چی و اعتماد به نفست کمه ، که اینم با شروع کردن حل میشه یعنی وقتی میری جلو موفق میشی به مرور زمان اعتماد به نفستم میره بالا البته این پروسه ی روز نیست نباید ناامید بشی ، اگه الان چیزای قشنگ درست میکنی میتونی آنلاین شاپ بزنی یا جاهایی که میخرن بفروشی ، میکاپم حضوری برو یا مجازی پرس و جو کن ببین چجوریه .