بعدم میگن اعتماد به نفس داشته باش! چطوری ؟ نه یه مدرکی نه یه هنری هیچی دار دنیا یه اقدام به گواهینامه کردم اونم ۵ باز ازمون دادم هر بارم.💩..🫠🤎💩 کلا ازخودم ناامیدم که هیچ پخی نیستم...بهونه چرا ؟ وقتی عرضه هیچی ندارم وقتی پامیشم کاری میکنمم گند میزنم متهلم خانه دارم ازاین بابت یکم خوبم باز که اونم پیشرفت میکنم بهتر باشم چون اگه این یه موردم تر بزنم باید مستقیم برم برا خودم یه قبر بکنم وبی سرصدا بمیرم.
اخههه خانم جان شما مگ چنفری؟خانه داری مگ کم هنریه؟ غذا درست کردن رسیدگی ب خونه مگ کم کاریه؟؟؟همینکه ...
چون همسرم کارش جوریه صبح زود میره و۱۱شب میاد خریدای خونه هم بامنه🥲 چند ماه یک بارم مادر شوهر چک میاد یه ماه میمونه ازش نگهداری میکنم الحمدلله دوسم دارن چون همیشه احترامشونو داشتم...
خیلی سخته واقعا منم بعضی وقتا دیگه خجالت میکشم میگم از فردا همش مرتب میکنم غذای خوشمزه درست میکنم ول ...
عزیزم به سلامتی خدا نی نی تو حفظ کنه...من تیروییدکم کار وکم خونی دارم ویتامین Dهم به شدت کمه قرص میخورم به خاطر همون گاهی بیش از حد خستم دکتر دارو داده گفته باید بعد چند وقت بیای دوباره ازمایش بدی
خببب تو دیوانه ای خاهر؟علاوه بر وظایف خودت وظایف مزدونه هم انجلم میدی ب خوبی بعد میگی هسچی نشدم؟؟؟اگ ...
کاش یکیو مثل شما داشتم هرروز سرمو میزاشتم رو پاهاش اینطور آرومم میکرد 🥲❤️ممنون میشم یه کتاب خوب برام معرفی کنی شاید به حق امام حسین به حق این شبای عزیز درست بشم به خودم بیام
عزیزم به سلامتی خدا نی نی تو حفظ کنه...من تیروییدکم کار وکم خونی دارم ویتامین Dهم به شدت کمه قرص میخ ...
ممنون عزیزم منم تیروئیدم کم کاره فکر کنم برا همینه اکثر وقتا خسته ام ،راستی اگه وقتت آزاده ساز و امتحان کن گیتار سنتور یا هر چی که بیشتر دوست داری موسیقی هم خیلی حال ادمو خوب میکنه
به شوهرم زندگیم هیچی کم نزاشتم صاحب ملک و..اش کردم پشتش بودم همیشه حتی پول عروسی دادم زمین خریدم و ی ...
بیا هنر یادت بدم رایگان
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست