2777
2789
عنوان

هیچ پخی نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 61 پست
اخههه خانم جان شما مگ چنفری؟خانه داری مگ کم هنریه؟ غذا درست کردن رسیدگی ب خونه مگ کم کاریه؟؟؟همینکه ...

چون همسرم کارش جوریه صبح زود میره و۱۱شب میاد خریدای خونه هم بامنه🥲 چند ماه یک بارم مادر شوهر چک میاد یه ماه میمونه ازش نگهداری میکنم الحمدلله دوسم دارن چون همیشه احترامشونو داشتم...

خیلی سخته واقعا منم بعضی وقتا دیگه خجالت میکشم میگم از فردا همش مرتب میکنم غذای خوشمزه درست میکنم ول ...

عزیزم به سلامتی خدا نی نی تو حفظ کنه...من تیروییدکم کار وکم خونی دارم ویتامین Dهم به شدت کمه قرص میخورم به خاطر همون گاهی بیش از حد خستم دکتر دارو داده گفته باید بعد چند وقت بیای دوباره ازمایش بدی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون همسرم کارش جوریه صبح زود میره و۱۱شب میاد خریدای خونه هم بامنه🥲 چند ماه یک بارم مادر شوهر چک میا ...

خببب تو دیوانه ای خاهر؟

علاوه بر وظایف خودت وظایف مزدونه هم انجلم میدی ب خوبی بعد میگی هسچی نشدم؟؟؟

اگ دوس داری کتاب بخون تو خونه ، یا ی هنری یاد بگیر . 

اگ خاستی من خیلی کتابا میتونم معرفی کنم بهت .

احساس خوبی میده ب ادم 

همه مشکلات سر همون متاهل و خانه دار بودنه

باز تو همون گواهی نامه رو داری من همونم ندارم 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
خببب تو دیوانه ای خاهر؟علاوه بر وظایف خودت وظایف مزدونه هم انجلم میدی ب خوبی بعد میگی هسچی نشدم؟؟؟اگ ...

کاش یکیو مثل شما داشتم هرروز سرمو میزاشتم رو پاهاش اینطور آرومم میکرد 🥲❤️ممنون میشم یه کتاب خوب برام معرفی کنی شاید به حق امام حسین به حق این شبای عزیز درست بشم به خودم بیام

عزیزم به سلامتی خدا نی نی تو حفظ کنه...من تیروییدکم کار وکم خونی دارم ویتامین Dهم به شدت کمه قرص میخ ...

ممنون عزیزم منم تیروئیدم کم کاره فکر کنم برا همینه اکثر وقتا خسته ام ،راستی اگه وقتت آزاده ساز و امتحان کن گیتار سنتور یا هر چی که بیشتر دوست داری موسیقی هم خیلی حال ادمو خوب میکنه 

ممنون عزیزم منم تیروئیدم کم کاره فکر کنم برا همینه اکثر وقتا خسته ام ،راستی اگه وقتت آزاده ساز و امت ...

اتفاقا گیتار دارم اما بلد نیستم عاشق موزیکم اگه موزیک گوش ندم روزم شب نمیشه

کاش یکیو مثل شما داشتم هرروز سرمو میزاشتم رو پاهاش اینطور آرومم میکرد 🥲❤️ممنون میشم یه کتاب خوب برا ...

قربونت برم 

ایدیمو نگه دار هررروخ دوسداشتی صدام بزن تاپیکلت باهم تا قبح حرف میزنیم خواهر جان.

خیلی خیلی خیلییی دعام کن زندگیم تو برهه خیلی بدیه .

تو چ ژانر و سبکی کتاب دوسداری؟ ایرانی حارجی علمی زوانشناسی زمان داستان کوتاه؟؟

به شوهرم زندگیم هیچی کم نزاشتم صاحب ملک و..اش کردم پشتش بودم همیشه حتی پول عروسی دادم زمین خریدم و ی ...

بیا هنر یادت بدم رایگان

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
قربونت برم ایدیمو نگه دار هررروخ دوسداشتی صدام بزن تاپیکلت باهم تا قبح حرف میزنیم خواهر جان.خیلی خیل ...

چشم عزیزم حتما دعا میکنم انشالله گره باز بشه ازکارت... نمیدونم یه کتابی که ارومم کنه خیلییی الکی فکرمو درگیر میکنم...میخوام ذهنم ازاد بشه 

نه بابا ندارم گفتم که آزمون رد شدم چند بار🥲

خب باز سعیتو کردی 

۲۳ سالمه ن مدرکی دارم ن هنری ن شغلی ن پولی حتی خونه داریمم خوب نیست چون شدیدا افسرده ام و حوصله خودمم ندارم مضخرف ترین مادر دنیام دلم واسه پسرم کبابه ن هیکل درست حسابی دارم ۱۰۰ کیلو شدم حتی اراده رژیمم ندارم فقط یه نون خور اضافیم بعضیوقتا میخوام خودمو بکشم با خودم میگم پسرم مادری مثل منو میخواد چیکار مادری ک حتی حوصله خودشم نداره 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰