2777
2789
عنوان

هیچ پخی نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 61 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باز خوبه تو جسارت داشنی آزمون بدی من حتی ت.خم نمیکنم برم آزمون بدم🤣🤣🤣🤣به خدا کلاسا رو پارسال رفت ...

وای چرا ما اینطوریم فقط ۵ ۶ملیون الکی هدر دادم🥲 به خدا انقدر ناامید شدم منم ت.خم نمیکنم بازم برم🫠

به شوهرم زندگیم هیچی کم نزاشتم صاحب ملک و..اش کردم پشتش بودم همیشه حتی پول عروسی دادم زمین خریدم و ی ...

اخههه خانم جان 

شما مگ چنفری؟

خانه داری مگ کم هنریه؟ غذا درست کردن رسیدگی ب خونه مگ کم کاریه؟؟؟

همینکه انقد همت داری پنج باز اژمون دادی من بخدا دفعهدوم خسته شدم ، دفعه سومو بزور رفتم بعدم افسرا امثرا زنا رو زیاد میندازن مخصوصا اگ پیر باشن 

همه اینا که گفتی منم هستم فقط شوهرم به شدت ایراد میگیره و همیشه غذا باید سر ساعت آماده باشه🤧😫

خیلی سخته واقعا منم بعضی وقتا دیگه خجالت میکشم میگم از فردا همش مرتب میکنم غذای خوشمزه درست میکنم ولی همش بی حال و خسته البته من الان دوباره حامله شدم اوضاع قراره بدتر بشه   

متاسفانه انتظارات این زمونه از خانوما ما رو بیچاره کرده هزاران زن هستن که متاهل و خانه دارن حتی به ف ...

خوش به حالشون....من دارم نابود میشم بااین افکار 🙃 دلم میخواد یکی بزنه تو دهنم بگه به خودت بیا...🥲

منم هی می خوام برم ثبت نام کنم برا رانندگی ولی میترسم تو رو شنیدم بدتر ترسیدم چرا پنج بار مردود شدی؟ ...

من به خدا رانندگیم خوب فقط روز ازمون هول میشم اگه استرسی نیستی هول نمیشی برو 

عجب..... تاحالا دقت کردی موفقیت چیه به چه چیزی میگن موفقیت.... اصلا آدم توی هرکاری که خودش میتونه ت ...

🥲🥲❤️❤️❤️❤️ من که هیچی نشدم الهی خدا بهم توان بده تا ابد هیچی کم نزارم به زندگیم...