2777
2789
عنوان

هیچ پخی نشدم

971 بازدید | 61 پست

بعدم میگن اعتماد به نفس داشته باش! چطوری ؟ نه یه مدرکی نه یه هنری هیچی دار دنیا یه اقدام به گواهینامه کردم اونم ۵ باز ازمون دادم هر بارم.💩..🫠🤎💩 کلا ازخودم ناامیدم که هیچ پخی نیستم...بهونه چرا ؟ وقتی عرضه هیچی ندارم وقتی پامیشم کاری میکنمم گند میزنم متهلم خانه دارم ازاین بابت یکم خوبم باز که اونم پیشرفت میکنم بهتر باشم چون اگه این یه موردم تر بزنم باید مستقیم برم برا خودم یه قبر بکنم وبی سرصدا بمیرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز خوبه تو جسارت داشنی آزمون بدی 

من حتی ت.خم نمیکنم برم آزمون بدم🤣🤣🤣🤣

به خدا کلاسا رو پارسال رفتم هنوز آزمون ندادم 

ماشین ندارم بلد نیستم میترسم نگرانم نمیدونممممم 

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

متاسفانه انتظارات این زمونه از خانوما ما رو بیچاره کرده 

هزاران زن هستن که متاهل و خانه دارن حتی به فکر گواهینامه هم نیستن وخوشحلال زندگی می کنن اعتماد به سقفم دارن

ولی تو هم مثل من خودتو با زنای شاغل مقایسه می کنی

من همون خانه داری هم تر زدم تقریبا با یه بچه دو ساله فقط یه روز در هفته خونه ام تمیزه بقیه روزا ویرانه شام هم برا شوهر بدبختم یکی دو بار درست میکنم بیشتر حاضری یا بیرون البته شوهرم شکمو نیست خودش میگه حاضری بخوریم 

منم اصلا فک نمیکردم هنر بلد باشم، ولی یروز با عروسکسازی استارت زدم و الان چهره انسانها رو عروسکا طزاحی میکنم و تونستم توهنرم پیشرفت کنم

برا من با دیدن یه جمله شروع شد

هر هنری که به وجدت بیاره ینی استعداد انجامش تو وجودت هست! 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
من همون خانه داری هم تر زدم تقریبا با یه بچه دو ساله فقط یه روز در هفته خونه ام تمیزه بقیه روزا ویرا ...

همه اینا که گفتی منم هستم 

فقط شوهرم به شدت ایراد میگیره و همیشه غذا باید سر ساعت آماده باشه🤧😫

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

خوااااهر منننننن😂این چ ظرز حرف زدن راجع خودتهههه اخه عزیز من ؟؟؟؟؟

به شوهرم زندگیم هیچی کم نزاشتم صاحب ملک و..اش کردم پشتش بودم همیشه حتی پول عروسی دادم زمین خریدم و یه ماه عسل ساده رفتیم  هرکس میبینه ازدستپختم تعریف میکنه یا ازچهره ام چون به تیپ وظاهر اهمیت میدم میگن خوش به حالت و...دیگه خبر ندارن که چقدر احساس بیهوده وبی مصرفی میکنم چقدر ازخودم بدم میاد🥲کفره ولی...

عجب.....  تاحالا دقت کردی موفقیت چیه به چه چیزی میگن موفقیت.... 

اصلا آدم توی هرکاری که خودش میتونه تلاش کنه بهش میگن موفقیت 

اون موفقیت ها اجتماع پسندن قرار نیست زندگی شمارو هم موفق کنه مثل معلم شدن دکتر شدن .. خلبان شدن یا هر شغلی 

از نظر من اون خانمی که خیلی خوب خانه داری میکنه ... خیلی هم ادم موفقیه

چون  توی اون کار استعداد داره