2789
عنوان

مرجوعی digikala

1525 بازدید | 19 پست

عزیزان من چند تا سوال درباره کالای مرجوعی DIGIKALA داشتم، خوشحال میشم راهنماییم کنید.

چند وقت پیش از digikala یه بسته هایلایتر سفارش دادم که دیروز رسید و متاسفانه کیفیتش و رنگش باب میلم نبود. الان تصمیم گرفتم که مرجوع کنم

خود کالا سالمه لیبل روی کالا هم سالمه فقط اون بسته بندی پلاستیکیش  موقع باز شدن پاره شد این مسئله مشکلی ایجاد میکنه؟

و اینکه برای مرجوع کردن کالا رو باید تو خود کارتن DIGIKALA تحویل مامور بدم؟

پلت رو باز کردی؟

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی انصراف از خرید بزنی چون بازش کزدی بهرحال. میتونی ثبت کنی از کیفیتش راضی نیستی، اونم نمیدونم قبول کنن یا نه.

کلا سعی کن ارایشی نخری از  دیج ی. فیکش زیاده. برا خیلی چیزا خوبه برا ارایشی نه.

منظورم از هایلایتر ماژیک علامت گذاره😁

خب به هرحال اگه امتحانش کردی قبول نمیکنن

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

درود،

برای مرجوع روش پیشنهادی من اینه که به خود پشتیبانیش زنگ بزنید و این درخواست رو بدید البته روش داخل برنامه هم مناسبه که میتونید با ثبت درخواست مرجوعی توی بخش سفارش هاتون اینکار رو انجام بدید...

و اینکه اگر کالا اتون 7 روز از سفارش اتون نگذشته باشه و از لحاظ سلامت فیزیکی و کارکردی سالم باشه میتونید اگه بارکدشو دارید داخل پلاستیک و حتی بدون جعبه بذاریدش و ارسالش کنید....

معمولا بعد ثبت درخواست مرجوعی یک تا دو روز کاری اگه اشتباه نکنم پیک میفرستن تا کالا رو تحویل بگیرن و بعد گذشت 3-4 روز هم مبلغ مرجوعی رو براتون واریز میکنن

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...
چطو ر خود کالا سالمه و از کیفیتش راضی نبودی؟ امتحان نکردی مگه؟نه کارتن دیج ی کالا رو نمیخواد.نایلونی ...

نه امتحانش نکردم ترسیدم قبول نکنن فقط درش رو باز کردم دیدم نوکش خیلی جون دار و درست حسابی نیست

خب به هرحال اگه امتحانش کردی قبول نمیکنن

نخونه تستش نکردم فقط در ماژیک رو باز کردم دیدم نوکش شبیه اون ماژیکاییه که زود خشک میشه 

رنگ ماژیک هم با اونی که انتخاب کرده بودم مغایرت داره

نه امتحانش نکردم ترسیدم قبول نکنن فقط درش رو باز کردم دیدم نوکش خیلی جون دار و درست حسابی نیست

با توضیحاتی که دادید و عکسی که فرستادید مشکلی برای مرجوعی ندارید...

دیجی کالا مشکلی با پلاستیکش نداره من هر مرجوعی که انجام دادم با بازکردن پلاستیکش بود...

اگه 7 روز نگذشته باشه از تحویل سفارش اتون و کالا مصرف نشده باشه هیچ مشکلی نداره

با درود فراوان خدمت خانمای عزیز نی نی سایت، میدونم زیاد نمیتونم اینجا زنده بمونم     امیدوارم مدتی که هستم به خوبی و خوشی بگذره...