2777
2789

بچه ها من بیست سالمه تنبلی تخمدان دارم کل خیلی دیر بهش رسیدم ریزش شدید گرفتم تمام شقیقه هام خالی شده ،جلوی موهام همش ریخته، دکتر رفتم بهم سیپروترون و استورونولاکتون داد و گفتم ریزش موس شدید دارم فقط یه ویتامین داده اسمش درموبلا 

چیکار کنم الان دارم با گریه تایپ میکنم خودمو تو آیینه میبینم حالم بد میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش همش برمیگرده عزیزمتنبلی هم با داروهای ساده وکاهش وزن سریع درمان‌میشه خیییلی هامون داریم‌ ...

الان هر روز داره بیشتز میریزه ،از وقتی رفتم دکتر شدید تر شده، من تنبلی شدید دارم ۶ ماه پریود نشدم ،قرص ال دی خوردم بازم نشدم😭😭😭😭😭😭😭😭

به موهات روغن نارگیل بزن بهترش میکنه منم pco هستم برای بارداریم مشکل ایجاد کرده دوره هام ۴۵ روزه شده اما این ماه در کمال تعجب روز ۲۸ امه و پریود شدم بقدری خوشحالم که دردش برام شیرینه کارمم این بود که سری پیش که پریود شدم تا ۵ روز صبحا کاچی خوردم غذای بیرون رو گذاشتم کنار تو همه غذاهام فلفل سیاه زدم خوابمو تنظیم کردم و سه روزم ورزش کردم خودم حس میکنم تاثیر ورزشه

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍