2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنید دارم دق میکنم pco

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 37 پست
فقط یچیزی نجاتت میده ورزش سخت

دقیقا من زومبا شروع کردم تاثیرشو دیدم

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

فولیکوژن هم خوبه برای موولی کلا مشکل هورمونی زمان میبره درست شه زیاد عجله نکن

اخه داره بدتر میشه هی،الان از وقتی قرصارو میخورم جای اینکه خوب شه شدید تر شده😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریکشنبه مو داری؟

منظورت ریزشه؟ اره دارم اما روغن زدم کمتر شده خیلی

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

الان هر روز داره بیشتز میریزه ،از وقتی رفتم دکتر شدید تر شده، من تنبلی شدید دارم ۶ ماه پریود نشدم ،ق ...

اضافه وزن داری؟؟حتتتما هرروز میاده روی داشته باش وزنتو کم کن رژیم سالمخوری ورعایت کن یه متخصص زنان خیلی خوب برو 

کاملا درکت میکنم ولی دوست عزیزم نگران نباش همینکه الان پیگیری خیلی عالیه خوب جواب میگیری 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
منم میزنم پس از فردا

اره از جای معتبر بگیر شب بزن موهات کف سرتم بزن صبح بشورش هم نرم میشه هم پرحجم

دقیقا من زومبا شروع کردم تاثیرشو دیدم

منم شروع کردم ورزش چنددرصد بهترشدم منتظر ببینم چی میشه ولی تاثیر خوبی داشته روم

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
اضافه وزن داری؟؟حتتتما هرروز میاده روی داشته باش وزنتو کم کن رژیم سالمخوری ورعایت کن یه متخصص زنان خ ...

ده کیلو کم کردم ولی بازم وزنم بالاس ،کلی گشتم یه دکتر خوب پیدا کردم بعد دو ماه نوبت داد رفتم دیدم خیلی خوب نبود اصلا تایم نزاشت ،هیچکیم به فکرم نیست الان مامان بابام هر دو از جلوم رد شدن دیدن گریه میکنم هیچ نگفتن

منم شروع کردم ورزش چنددرصد بهترشدم منتظر ببینم چی میشه ولی تاثیر خوبی داشته روم

خداروشکر منم روز۲۸ پریود شدم در حالیکه دوماه طول میکشید گاهی،خواهرمم مثه ما بود به محض شروع ورزش تند پری هاش منظم شد و با اولین اقدامش باردار شد

اخه داره بدتر میشه هی،الان از وقتی قرصارو میخورم جای اینکه خوب شه شدید تر شده😭😭😭😭

گلم رفتی دکتر؟مقدار قرصا رو بیشتر نکرده؟

احیانا متوفورمین برای کمک به درمان تخمدان ها نداده؟چندتا دکتر برو ببین بقیه چی میگن

اگه درمان سنتی یا خونگی هم میخوای حنا بزن،سرمه هم خوبه اگه مطمعن باشه روغن رزماری هم یک ساعت قبل حموم بزن ماساژ بده

ورزش کنم اخه موهام که ریخته برمیگرده؟

اره دیگه مشکلاتت برطرف میشه هورمونهات میزون میشن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
خداروشکر منم روز۲۸ پریود شدم در حالیکه دوماه طول میکشید گاهی،خواهرمم مثه ما بود به محض شروع ورزش تند ...

خداروشکر عزیزم