2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنید دارم دق میکنم pco

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 37 پست
درمان تنبلی تخمدان فقط کاهش وزنه و بس

من اضافه وزن ندارم اصلا هیچوقت نداشتم ولی شدید تنبلی دارم که فقط ورزش سخت درمانش میکنه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وزنمو یهو کم کنم بدتر موهام نریزه

زیر نظر دکتر حتما که به بدنت آسیب نزنی منم تنبلی تخمدان شدید دارم بیچارم کرده وزنم بالاست اراده ندارم داغونم خلاصه میل به خوردن چیزهای شیرین دارم...

فعلا چهار روز رفتم

یعنی فقط چهارروزه دارو میخوری؟

باید یه مدت بگذره تا بیشتر بدن البته نمی دونم چرا

ولی نگران نباش

من ریزش مو شدید داشتم یعنی موهام از نصف هم کمتر شده بود شونه میکردم نصفش به شونه بود

الان بهتر شده البته مدتی هست که درمانش و شروع کردم عجله نداشته باش دکترا به من گفتن درمانش دو سه سال زمان میبره

یعنی فقط چهارروزه دارو میخوری؟باید یه مدت بگذره تا بیشتر بدن البته نمی دونم چراولی نگران نباشمن ریزش ...

میشه بگی برا درمانش چیکار کردی و چه قرصی دکتر بهت داده و اینا

میشه بگی برا درمانش چیکار کردی و چه قرصی دکتر بهت داده و اینا

داروهایی که خوردم سیپروترون کامپاند و اسپیرونولاکتون بودن تقویتی امگا۳ و فولیکوژن دیگه متوفورمین هم داده بود

من رفتم بدنسازی و اینا کار کردم ترکیبی بود کلاس حدود ۱۵ کیلو کم کردم که خیلی کمک کرد

پیاده روی هم میرفتم که بعد ولش کردم و دیگه هوازی و اینا کار نکردم

دمنوش نعنا و میخک میخوردم

شامپو سریتا قهوه استفاده میکردم توش از این روغن موهای لانبنا میزنم چندوقته،روغن به ساقه و ریشه ی موهام میزنم،چندبار حنا گذاشتم