2777
2789
عنوان

مادرشوهرم قراره برا همیشه بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 5321 بازدید | 114 پست
خونتون چند متره؟ اگه یه خونه دو طبقه بگیری یها یه جوری باشه یا تو یه سوئیت کنارتون باشه چی؟ اونطوری ...

130متره دوخوابه هنوز بچه ندارم اما قصد دارم بچه دارشم. 

پول خونه دوطبقه خریدن رو نداریم

اینو از ته دل میگی؟به نظرت واقعا خدا جبران میکنه؟

اره خاله من مادرشوهرش فلج بود هر سال ۳ ماه نوبش بود نگه داری کنه همه کاراشو میکرد اون بنده خدا بعد چند سال فوت کرد ولی شوهرخالم جونشو برا خالم میده اینقدر پولدار شدن که الان بی نیازن خالم ی کیلو طلا داره همشو شوهرش کادو براش خریده ب عنوان تشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه خونه اونا دوست ندارم بمونم

دیگه تنها راه همین تا شما هم استراحتی کنید و بقیه فراموش نکنند در قبال مادرشون مسئولند

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
اینو از ته دل میگی؟به نظرت واقعا خدا جبران میکنه؟

مادرم چندین سال از پدر بزرگم مراقبت کرد هر چند گاهی وقتا غر میزد . پدر بزرگم حالا فوت کرده . و نزدیک یکساله که پدر بزرگ مادریم اومده خونه ما با پدرم اینا زندگی می‌کنه و خدایی خیلی اذیت و آزار داره پدرم هیچی نمیگه. به نظرم مادرم جواب زحماتش رو گرفت و پدرم براش جبران کرد 

دلم واست سوخت 

یه مدت بزار بمونه و شما خانمی کن

اگه دختراش و پسراش اومدن دیدنش  با شوهرت در میون بزار عنوان کنید 

شوهرت بگه قدم مامان روی چشم  ولی  همه باید وظیفه شون رعایت کنن اگه سال ۱۲ ماه داره مثلا ۶ نفرن   نفری دوماه پیش هر کدوم بمونه واسه روحیه خودش و هم میزبان خسته نمیشه 

هر کدوم مخصوصا اونی که سرزبون دارتره اومد بهش بگین و ازش بخواین تا جلسه بزاره با بقیه

130متره دوخوابه هنوز بچه ندارم اما قصد دارم بچه دارشم. پول خونه دوطبقه خریدن رو نداریم

اگه میخوای بمونه برین مستاجری... خونه خودش چی شد؟ اونو بدین اجاره کمک خرجتون شه برین اجاره. البته اول زندگیته فکر کنم من که مادرشوهرم خوب نیست به نظرم اگه خوبم بود قبول نمیکردم

آخییی هم دلم برا اون سوخت هم شما حق دارین ...خونه تون چجوریه ؟ فضای کافی دارین ؟؟ مادربزرگ منم همینط ...

خونمون دوخوابه هس

130 متره

بهم گفته حقوقمم براشما باشه همه خرج و مخارج خونه و خردوخوراک هم با حقوق من بخرید. ولی اینجا بمونم. دوست ندارم برم خونه اون بچه هام. 

پدرشوهرمم خونه داره اما مادرشوهرم میگه بفروشنش تقسیم شه بین همه. 

بنظرم باید ایشون خونه خودش بمون هر روز نوبتی یک نفر باشه بره بهش سر بزنه و کارهاشون بکنه

این مدلی هر مهمانی که مادرشوهرت داشته باشه تمام پذیرایی با شماست 

از اون طرف هر اتفاقی هم براش بیافته یقه شما رو می گیرند بچه هایش و حتی ممکن بگن حقوق رو بالا کشیدید 

با همسرتون حرف بزنید

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
خونمون دوخوابه هس130 مترهبهم گفته حقوقمم براشما باشه همه خرج و مخارج خونه و خردوخوراک هم با حقوق من ...

بنده خدا  حقوقش هم میده حشمتش بکن گناه داره

با آقات صحبت کن اصلا خونش نفروشه  اواره بشه  بده بقیه بخورن   بگو صبر کنه   منم عروسم شاید حتی از مامان خودم هم خسته بشم آرامش خودم میخوام

بنظرم باید ایشون خونه خودش بمون هر روز نوبتی یک نفر باشه بره بهش سر بزنه و کارهاشون بکنهاین مدلی هر ...

مهمان هاشو راه نمیدم. چون با برادرشوهرام تقریبا قطع رابطم و قرارنیس کسیو راه بدم

اره کاش خونه خودش بمونه. شوهرمم از وقتی مادرش اومده خیییلی کمکم میکنه، همه کارا رو خودش انجام میده. 

واقعا نمیدونم چیکارکنم. هعیییی