2777
2789
عنوان

مادرشوهرم قراره برا همیشه بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 5321 بازدید | 114 پست
خونمون دوخوابه هس130 مترهبهم گفته حقوقمم براشما باشه همه خرج و مخارج خونه و خردوخوراک هم با حقوق من ...

پس مشخصه که آدمی نیست که بخواد سر بار شه ولی شرایطش مجبورش کرده ، ببین اگر در نهایت مجبور شدین ازش مراقبت کنین و براتون امکان داشت اینکارا کنید ...

دایی من الان از مادربزرگم مراقبت میکنه قبلا خونه ش اپارتمانی بود خونه مادربزرگم را فروخت البته بیشتر هزینه هاش خودش پرداخته بود ی خونه ویلاایی خرید ی اتاق براش حالت سوییت درست کرد که ی در به حیاط داره و ی در به هال خونه شون ی وقت بقیه میخوان بهش سر بزنن خودش همه چی داره زحمتی برا زن داییم درست نشه ولی بنده خدا با اینکه ۳۰ سالشه خیلی انسانه همه جوره بهش میرسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظر همسرت چیه ؟

همسرم موافقه ک بمونه و خیلی خیلی کمکم میکنه. از وقتی مادرش اومده همه کارای خونرو خودش انجام میده من فقط ناهار میپزم و ظرفای ناهارو میشورم

پس مشخصه که آدمی نیست که بخواد سر بار شه ولی شرایطش مجبورش کرده ، ببین اگر در نهایت مجبور شدین ازش م ...

چقدر خوبه اینجوری

ما فعلا شرایطشو نداریم خونمون اپارتمانیه 130متره 

همسرم موافقه ک بمونه و خیلی خیلی کمکم میکنه. از وقتی مادرش اومده همه کارای خونرو خودش انجام میده من ...

عزیزم  شما برین خونش زندگی کنین 

خونه خودت اجاره بدین با پولش برو واسه خودت طلا بخر

عزیزم شما برین خونش زندگی کنین خونه خودت اجاره بدین با پولش برو واسه خودت طلا بخر

خونش خیلی قدیمی و کهنس

اصلا دوس ندارم اونجا بمونم

بعد هم میگه بچها(ینی برادرشوهرام) میخوان بفروشنش پولشو تقسیم کنن

خونش خیلی قدیمی و کهنس اصلا دوس ندارم اونجا بمونمبعد هم میگه بچها(ینی برادرشوهرام) میخوان بفروشنش پو ...

نه اجازه نده  بگو من واسه همیشه نمیتونم نفر سوم تحمل کنم حقم دارم   اینکه من تنهایی و دونفره خودمو داشته باشم

فکر فروش خوگه از سرشون بگو در کنن اول تکلیف جای مامانشون معین کنن  

من که شرایطم همیشا همین جور نیس بچه دار میشیم خسته میشم  بالاخره  واسه تقسیم همه یکسان واسه نگهداری...

اگه از حقت دفاع نکنی بعد میشی آدم بده ه ه

یادت باشه

چون عصبی میشی

به شوهرت بگووومن خیلی خوشحالم که میبینم تو خوشحالی ولی این کار درستی نیست باید درست رفتار کنیم فرد ...

اره واقعا درسته باید همینکارو کنم.. ممنون از راهنماییاتون 

فقط خیلی با احترام و آرامش حرفت بزن را همسرت 

بگو که مامانش رو دوس داری  ولی مامانش خونشو داشته باشه من مطمین نیستم  از  اینکه تنهایی خودم فقط قبول مسولیت کنم و رقیه فقط نگاه و انتقاد 

خونتون چند متره؟ اگه یه خونه دو طبقه بگیری یها یه جوری باشه یا تو یه سوئیت کنارتون باشه چی؟ اونطوری ...

این فکر خوبیه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

مامانم همیشه بهم میگه مراقبت کردن از سالمند خیلی خوبه خدا خیلی دوستت داره کلی برات جبران می‌کنه بعدا پیش خدا عزیز میشی 

به نظرم اگه میگی آدم خوبیه اشکال نداره اجازه بده بمونه خونتون 

دوستت داره که باهات حس راحتی بیشتری می‌کنه تا اون بچه هاش

خصوصا اینکه میگی گریه هم کرده پیشم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛