2777
2789
عنوان

مادرشوهرم قراره برا همیشه بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 5321 بازدید | 114 پست
این حرفا با زدن آسونه عمل کردن بهش سخته. من خودم هیچ وقت نمیتونم اینجور شرایطی تحمل کنم من حتی حوصله ...

خب عزیزم شمایی که حوصله جگر گوشه خودتم نداری چرا توقع داری این خانم مادر همسر و بقیه فامیلشان داشته باشه و تمام آخر هفته ها خونه اش بشه کاروانسرا یه پارک بخواد بره به شوهر و بچش نتونه بره چون قراره فامیلای شوهرش سر بزنن به مادرشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه خونه اونا دوست ندارم بمونم

اسی اصلا تند نرو  و با مهربونز به همسرت بگو خونش نفروشن   بی خونش نکنن   منم مشکلات خودم دارم   بعنوان مهمان قدم رو چشم  ولی خونه ش نفروشین

خونمون دوخوابه هس130 مترهبهم گفته حقوقمم براشما باشه همه خرج و مخارج خونه و خردوخوراک هم با حقوق من ...

اصلا نزار خونشوبفروشه کاره یهو به مشکل برخوردیم اونوقت نمی دونین کجا بره .خونرو بزارین باشه 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
اسی جان چکار کردی به چه نتیجه ای رسیدین شما و شوهرتون

سلام عزیزم شب باشوهرم صحبت کردم موقع خواب و شوهرم گفت حق باتوعه بقیه هم باید بفکر مادرمون باشن و اونام باید یه سری کارا رو برعهده بگیرن و باید تقسیم کاربشه. دو روز بعد هم اینقد برادرشوهرم ب مادرشوهرم زنگ زد ک چرا نمیای خونت، مادرشوهرم پاشد رفت😁😂

اما خب خودم ب این نتیجه رسیدم ک هروقت لازم باشه بیارمش خونمون درحد یکی دوهفته و ازش مراقبت کنم😊

سلام عزیزم شب باشوهرم صحبت کردم موقع خواب و شوهرم گفت حق باتوعه بقیه هم باید بفکر مادرمون باشن و اون ...

خدا روشکر 

همیشه وقت کردی  بهش سر بزن   تا نگه تنهام و...

ثواب هم داره

ولی در کل آدم میخواد خونه خودش راحت باشه  وظیفه همه هست مگر اینکه خونه ش بدن به شما

خدا به دل همه مون آرامش بده انشالله 

مادر پدرامون هم سلامت باشن انشالله