2777
2789
عنوان

لطفا قرص لاغری کم خطر معرفی کنید

217 بازدید | 25 پست

قدرت رژیم گرفتن ندارم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

کم خوردن و ورزش..

وسلام

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوم من‌گلوریا میخورم ۵کیلو کم کردم برنگشت بعد دوماه الان باز امروز شروع کردم ولی اصلش باید گیر بیاد

از دارو خونه گرفتي؟

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

کم خوردن و ورزش..وسلام

ویلام اسم قرصه؟

اینقدر تو استرس و سختی هستم توان کم خوردن و ورزش ندارم

از اونورم پوکی استخوان دارم باید وزن کم کنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اوم من‌گلوریا میخورم ۵کیلو کم کردم برنگشت بعد دوماه الان باز امروز شروع کردم ولی اصلش باید گیر بیاد

این ک تپش قلب میاره ۵کیلو ارزش نداره

خیر روز اول فقط طپش قلب داشت من خواهرم و یکی از فامیلامون خوردتوصیه نمیکنم ب کسی ک من ولی ن برا من ع ...

من جدیدا اوردوز دارویی داشتم خیلی از داروها میترسم

مراقب خودت باش