2777
2789
عنوان

چرا مختارو اینجوری پخش میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 86 پست
بخدا افتضاحه ای فیلم از همشون بدتر بازم ب تماشا

دیگه همه چیزای خوب میره تو نمایش خانگی

چه سریالا چه برنامه ها..

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

وااییی منم یوسف پیامبر هزار بار دیدم ولی مختار نه تا حالا ندیدم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اینا یهترین سریال های ایرانی هستش
مختارنامه

یوسف پیامبر

پایتخت

دودکش

نون خ

نقطه چین

مرد هزارچهره

خانه بدوش

لیسانسه وفوق لیسانسه

قصه های مجید

خانه سبز

مسافران

ستایش

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

جدی پسر همسایمون ۷ سالشه عاشق مختار هست براش دانلود کردن هر وقت حوصلش سر میره میزنه میبینه یعنی تقری ...

پسر من یه شوک بهش وارد شد تو ۴، ۵ سالگی کافیه یه چیزی ببینه یه کم ترسناک باشه دیگه تا دسشویی هم نمیره الانم تو اتاقش نمی خوابه و طبق گفته روانشناس تا زمانی که نیازه باید مراعاتش کنیم

بزار ببینه مرد بار بیاد😂 بار اول که پخش شد من فکر کنم ۵..۶ سالم بود از همون موقع اون قسمت اخرش که م ...

تو دیگه خیلی شجاع بودی   ، نه مشکل پسر من جدی تر از این حرفاست خیلی باید مراعات کنیم

من دیگه خواهر نمی کشم، از ساعت ۵ صبح بیدارم همیشه از خدامه بخوابن منم چرتی بزنم

من صبح زود بیدار میشن ظهر نمیخوابن شب دیگه زود میخوابن از خوشحالی خوابم نمیبره

از سال ۹۰ کاربر نی نی سایت بودم کاربری دومه