2777
2789
عنوان

چرا مختارو اینجوری پخش میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 86 پست
روم به دیوار ارهاز ابهت و مرد بودنش خوشم میومد 😶‍🌫️ البته اون موقع تینیجر بودم

اها 😂من الان تینیجر هستم ولی کراشم رو بگم کسی نمیشناستش با این که معروفه😂😂🙂

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا من نشستم پای تلویزیون پسر نه سالمم میاد به شدت هم از سریال‌های تاریخی می ترسه پس بازم نمی تونم بب ...

مثل پسر من میگه میترسم منم اومدم تو اتاقشون شاید بخوابن برم ببینم

از سال ۹۰ کاربر نی نی سایت بودم کاربری دومه 
تا من نشستم پای تلویزیون پسر نه سالمم میاد به شدت هم از سریال‌های تاریخی می ترسه پس بازم نمی تونم بب ...

بزار ببینه مرد بار بیاد😂 بار اول که پخش شد من فکر کنم ۵..۶ سالم بود از همون موقع اون قسمت اخرش که مختارو میکشن و سایر قسمت های خون و خونریزش مونده تو خاطرم😂😭 نمیدونم چرا کاریم نداشتن که نبینم بعد اصلا خودم چرا میشستم با دقت میدیدم🤣

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

جدی پسر همسایمون ۷ سالشه عاشق مختار هست براش دانلود کردن هر وقت حوصلش سر میره میزنه میبینه یعنی تقریبا هر روز🫠

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
با اجازت من تا حالا ندیدم اصن یجوریه فیلم یوسف پیامبر جذبم میکنه ولی این نه

یوسف هم هزار و پونصد بارررر دیدم😂 ولی منم یوسفو بیشتر دوست دارم جایی بده ممکنه بشینم ببینم ولی مختارو دیگه نه واقعا

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

باورت میشه من به دلم مونده یک بار دقیق از اول تا آخرش بتونم ببینم

آخ‌ گفتی 

منم هیچوقت کامل از اول تا آخر ندیدم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
من ک شبکه ای فیلم رو حذف کردم

من خیلی تلویزیون نمیبینم کلا 

بخوام فیلم و سریال ببینم انلاین میبینم

حالا یه موقع هم بخوام ببینم بیشتر شبکه های ماهواره ای رو چک میکنم.تلویزیون خودمون خیلی بد شده هیچی نداره دیگه

حالا قبلا ۴ تا سریال خوب بود ادم میشست میدید الان فقط تکرار همون قبلیا رو ۱۰۰ بار نشون میده

به نظرم به کسی نگو کراشت کیه چند سال دیگه شرمسار میشی 😂

نه الان ۵ ساله روش کراشم بازیگرع ایرانی نیس بشدت کیوته با این که ۲۰و خرده ای سن دارع

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

من الان یچی دیدم پشماممم موند خودم ریختممم
اینکه سال 1383 شروع کردن سال 1389 هم تموم شده سریالل مختار نامه

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

من خیلی تلویزیون نمیبینم کلا بخوام فیلم و سریال ببینم انلاین میبینمحالا یه موقع هم بخوام ببینم بیشتر ...

بخدا افتضاحه ای فیلم از همشون بدتر بازم ب تماشا 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲