2777
2789
عنوان

زایمان🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 43 پست

واااااای ک من واسه سزارینم چه ضجه هایی میزدم

نمیرفتم توی اتاق عمل

دکترم گفت عملت نمیکنم انقدر استرس داری

کل بیمارستان میگفتن اندر ترسو ندیده بودیم

ولی رااااااحت ترین کار دنیا بود

هیچ دردی نداشتم با اینکه آستانه دردم پایینه

موقع آمپول بی حسی جوری گریه میکردم

۲ تا مرد و همسرم نگهم داشته بودن(چون همسرم پرستار همون بیمارستان بود اجازه دادن کنارم باشه)

هی میگفتم بزن تورو خدا بزن تمومش کن

گفتن تزریق شد بخواب بابا کولی🤪

ببین رااااحت باش و بدون ترس

بهترین لحظه زندگیت میشه

فقط بعدش خودتو ننداز

زود بلند شی خیلی بهتره

البته ک من ب خاطر زردی بچم که تا ۴۰ روزگیش طول کشید

از فردای زایمانم میدوییدم اینور اونور

بهترینا برات رقم بخوره

بهترین روز زندگیم بود البته سزارین دومم. خدا شاهده دردش از کشیدن دندونم کمتر بود. همون شبی که اومدم ...

دوتا شیاف رو همزمان باهم؟مشکلی نداره؟تا چند ساعت درد هست که نیاز به گذاشتن شیافه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش خیلی درد داشتید بی حسی بودید یا بیهوشی

من از کمر بی حس شدم ولی وقتی بچه بدنیا اومد حالت تهوع گرفتم دکتر بیهوشم کرد 

واسه بخیه زدن

نه دردش قابل تحمل بود

سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
منم میرم بیمارستان خصوصی خداکنه راحت باشه خیلی نگرانم نتونم تحمل کمن

باور کن خیلی راحته. بیمارستان خصوصی که باشه خیلی بهتره. به دکترت بگو تو اتاق عمل واست شیاف بزارن قبل اینکه اثر بیحسی تموم بشه. من سزارین اولم بااینکه پمپ درد داشتم خیلی دردم زیاد بود. بنظرم اصلا نخر همون دوتا شیاف دیکلوفناک کافیه. دردتو بینهایت کم میکنه. 

شیاف رو هر چند ساعت میذارن؟اون فشارهای بعد از زایمان رو تو حالت بیهوشی انجام میدن؟

هروقت درد داشتی.من خودم میگفتم.البته زیاد درد نداشتم کم استفاده کردم.

من بی حسی بودم .اروم فشار دادن دردش قابل تحمل بود برام

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
واااااای ک من واسه سزارینم چه ضجه هایی میزدمنمیرفتم توی اتاق عملدکترم گفت عملت نمیکنم انقدر استرس دا ...

ولی دعا کنید میخام سعی کنم قوی باشم اگه بتونم 

خداکنه راحت بگذره

👶🤍

دوتا شیاف رو همزمان باهم؟مشکلی نداره؟تا چند ساعت درد هست که نیاز به گذاشتن شیافه؟

نه اصلا مشکلی نداره من کل اون روزی که سزارین شدم با فرداش ۴ ساعت یکبار دوتا گذاشتم خیلی خوب بودم بعده ۱۰ ساعت از تخت پاشدم خودم تنهایی رفتم دستشویی و راه رفتم. تقریبا تا فردای سزارینم درد داری شایدم پس فرداش. کلا تا چند روز شیاف استفاده کن هیچ عوارضیم نداره

اینکه میگن شکمو فشار میدن قضیش چیه🥲

اون درد داره دورغ چرا😅 ۳ بار میان شکم فشار میدن تا خون مرده و کثیف از رحمت خارج شه بخاطره خودت میگن تحمل کن. من دستای پرستار محکم فشار دادم گفت خدا شاهده یبار دیگه دستمو فشار بدی بیشتر فشار میدم شکمتو😨 دردشم درحد یه دقیقس نه بیشتر

ولی دعا کنید میخام سعی کنم قوی باشم اگه بتونم خداکنه راحت بگذره

من نمیدونم اگر ب درده طبیعی چشه خوب سزارینم درد داره بهر صورت حداقل شکمت پاره نمیکن من ۳ تا طبیعی آوردم درسته ۳ الی ۴ ساعت درد داشتم چون من خیلی ضعیف بودم  اما ب محض زایمان تمام

خوش بحالت موعد زایمانت رسیده عزیزم، من هنوز اول بارداریم،

سزارین اولم خیلی راحت بود، من بچم بستری شد انقد نگرانش بودم باورتون میشه یادم رفته بود شیاف بزارم، همونجوری سرپا پیش بچم بودم، بعد از ده روز شیاف ها رو دیدم گفتم اینا برا چی؟ بهم گفتن یا خدا تو چجوری سرپایی بدون شیاف😄😄😄😄😄😄

نه اصلا مشکلی نداره من کل اون روزی که سزارین شدم با فرداش ۴ ساعت یکبار دوتا گذاشتم خیلی خوب بودم بعد ...

اینکه میگن تا دوازده ساعت بلند نشین و سر تکون ندین پس برا بچه شیر دادن تو ساعت های اولیه چیکار باید کرد؟مگه میشه بدون تکون دادن بدن و سر؟