سلام .نصف شب از خواب بیدار شدم دیدم شوهرم نشسته و آروم داره گریه میکنه اول به روی خودم نیاوردم ولی بعدش دیگه نتونستم تحمل کنم بلند شدم پرسیدم چی شده تا ازش پرسیدم گریه هاش بیشتر شد تا حالا ندیده بودم گریه کنم خودم هم باهاش نشستم به دل سیر باهم گریه کردیم😂😂😂😂وقتی آروم ترشد بهم گفت خواب دیده من با یکی دیگه ازدواج کردم وای نمیدونستم اون موقع بخندم یا گریه کنم ولی تو دلم خیلی قنج میرفت خیلی احساس خوشبختی کردم که شوهرم بعد ۹ سال به خاطر این خواب اینطوری گریه میکرد🤩😂😂
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
این اتفاق واسه منم افتاده خیییلی خوب بود🤣🤣🤣شوهر منم خیلی کم خواب میبینه یه شب دیم نصف شبی با گریه منو محکم بغل کرده و حرف میزنه بعد گفت خواب بد دیدم ولی هرچی گفتم چی نگفت بهم😅🤣
به خدا میگفتم کاش اینا حداقل هفنه ای یبار از این خوابا میدیدن شاید یکم عاقل تر میشدن و بیشتر قدرمونو میدونستن😐
از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊