2777
2789
عنوان

گریه شوهرم😂😂😂😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6658 بازدید | 30 پست

آخیییییی😍🥰😂 حالا من یبار خواب دیدم باهم دعوا کردیم فرداش باهاش قهر کرده بودم میگفتم تو خوابم باهام بدحرف زدی باید دلمو بدست بیاری آشتی کنم باهات، طفلک آش نخورده و دهن سوخته شده بود😁

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
عشقتون پایدار .واقعا حس بدی هست ....شوهرمن که خیلی گریه میکنه حتی بیشتراز من .

اره اون موقع به خاطر گریه کردنش واقعا حالم بده بود چون تا حالا گریه کردنشون رو ندیده بودم حتی موقع خاکسپاری پدربزرگش. ولی وقتی علتش رو فهمیدم تو دلم خیلی ذوق کردم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید میشه بپرسم چند سالتونه؟راجب امضلتون و اینکه یه جا گفتین اصفهانینمیخواستم ببینم بیمارستان پزشک ...

۳۲سالمه.

نمیدونم بیمارستان پزشکی کجاس ....من بیمارستان بهشتی میرم .قبلا هم مشتاق پیش کلانتر و احمدی رفتم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شوهرم خیلی خوب مهربونه .خدا نصیب همه دخترا از این شوهرت بکنه. بعدش بماند😂

😂😍

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

اره اون موقع به خاطر گریه کردنش واقعا حالم بده بود چون تا حالا گریه کردنشون رو ندیده بودم حتی موقع خ ...

الهی دیگه هیچوقت گریه هاش را نبینی و همیشه شادو خوشبخت باشین.بمونیدبرای هم 

۳۲سالمه.نمیدونم بیمارستان پزشکی کجاس ....من بیمارستان بهشتی میرم .قبلا هم مشتاق پیش کلانتر و احمدی ر ...

ببخشید منظورم همون بهشتی بود

توی بهشتی دکترتون کی بود؟ اونجام ای وی اف کردین؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

ببخشید منظورم همون بهشتی بودتوی بهشتی دکترتون کی بود؟ اونجام ای وی اف کردین؟

بله دوبار ای وی اف کردم .دکتر نقشینه .

حالا من برعکس خواب دیدم شوهرم یه زن خوشگل گرفته دوتا هم دختر داشتن انقدر خوشبخت بودن و همو دوست داشتن 😬😥بعد تو خواب تو یه مراسمی بودیم که زنونه بود شوهرم اومد به یکی از خانما گفت میشه زن و بچه ی منو صدا کنین بریم😒بعد زنه هم با خوشحالی دست دختراشو گرفت و دنبال شوهرم رفتن😰منم نگاشون میکردم😂😂

بعد سحر بود از خواب پریدم دیدم شوهرم بغلم خوابیده منی که صبحا اصلا بیدار نمیشدم بدرقش کنم واسه کار اون روز صبح زود یه صبحونه مشتی واسش درست کردم و حسابی تحویلش گرفتم انگار ده برابر عاشقش شده بودم و میترسیدم بره با اون زنه😄

حالا من برعکس خواب دیدم شوهرم یه زن خوشگل گرفته دوتا هم دختر داشتن انقدر خوشبخت بودن و همو دوست داشت ...

😂😂😂😂😂وای خدا چقد خندیدم . خوشبخت باشی همیشه عزیزم .خوشبحال شوهرت همچین همسری داره 😍😍😍