2777
2789
عنوان

با این گرونیا ما جوونا باید بریم بمیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 37 پست
طبق امضات کنکوری هستی دیگهان شاءالله رشته خوب قبول شی و پول پارو کنی

من فوقش بهداشت بیارم که هیچی نمیشم با بهداشت 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه کار و تلاش چی یه خونه معمولی بالای ۳میلیارده تا عمر داریم پول جمع کنیم نمیتونیم بخریم

ما پایین شهر تهرانیم ماشین ثبت نام کردیم در اومد فروختیم نهصد بعد یکم هم وام درصد بالا جور کردیم و دوسه تا طلا فروختم با یک میلیارد و دویست ،شصت متر ویلایی خریدیم و از مستجری راحت شدیم خداروشکر

انقدر استرس دارم فقط میگم یا مهدی خودت ظهور کنتقصیر من است اینکه، کم می آیی.هر گاه شدم اسیر غم می آی ...

انشاءالله هر اتفاقی بیافته ختم به ظهور امام زمانمون میشه توی دوران قبل ظهور دیگه نه تنها ما بلکه مردم کل جهان دچار سختی های میشن که دست به دعا بردارن برای ظهور منجی

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
اول اینکه خدا رو شکر کن قدت بلنده ( اینو کلی گفتم به تاپیکت ربطی نداشت ) قد بلند و به هرکسی نمیدنثان ...

مرسی عزیزم خودمم دنبال یه همچین چیزیم خداکنه 😢

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

پستت رو هم پاک میکنی چ کاربر عجیبی حداقل سر حرفت بمون

تاپیکش مرتبط با حرف من نبود 

پاک کردم عجیب تویی که 

نپرسیده حرف میزنی

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

راه های پس اندازت و به منم یاد میدی؟😭 ما همش کم میاریم ، ناشی از عدم مدیریت صحیحه 😭😭

قرعه میزارم درمیاد بعد دوباره اونو میزارم سپرده وام برداشتیم ..ماشین ثبت نام کردیم ایران خودرو اونم درا‌مد دوبار پولی که دادیم سود کردیم و این شد که اونم فروختیم و یه خونه نقلی خریدیم و از مستجری در اومدیم که سه سال این پروسه به طول انجامید 

تاپیکش مرتبط با حرف من نبود پاک کردم عجیب تویی که نپرسیده حرف میزنی

برام عجیبه تو همه تاپیکا حرف سیاسی میزنی هیچی هم نمیشع اما نی نی یار گفته ج یا پ هم ممنوعه 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

عزیزم در کنار تحصیل یه حرفه یاد بگیر شما که دست وبالت بازه یعنی درگیر زندگی متاهلی بچه و..نیستی

اره فکر خوبیه