2777
2789

اگه تونستی بزن تو درامدن دلاری

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچگی نکردم چون پدرم خسیس بود نوجوانی نکردم چون خانوادم دلشون سیاه بود اینم جوونی

هیچوقت نمیتونیم زندگی کنیم 💔

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

مایی ک داریم به ۳۰ سالگی نزدیک میشیم و هیچ پس انداز و پشتوانه و امیدی نداریم چ؟؟

حتی نمیتونیم بمیریم/:

هزینه خاکسپاری زیاده):

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

🥲🥲🥲🥲

غصه نخور این دنیا حتی ارزش غصه خوردن هم نداره...

خداروشکر کن حداقل سقفی بالای سرته غذایی سر سفرته

بعضیا تو این گرونی حسرت یه لقمه غذای گرم دارن🥲....

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

چرا بمیریم سخته شرایط ولی ..با کار و تلاش میشه .ما تو این گرونی پس انداز کردیم و هرجور شده خونه خرید ...

اخه کار و تلاش چی یه خونه معمولی بالای ۳میلیارده تا عمر داریم پول جمع کنیم نمیتونیم بخریم 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

چرا بمیریم سخته شرایط ولی ..با کار و تلاش میشه .ما تو این گرونی پس انداز کردیم و هرجور شده خونه خرید ...

راه های پس اندازت و به منم یاد میدی؟😭 ما همش کم میاریم ، ناشی از عدم مدیریت صحیحه 😭😭

اگه کارای دیروزت و انجام نمیدادی تجربه امروزت و نداشتی..

اول اینکه خدا رو شکر کن قدت بلنده ( اینو کلی گفتم به تاپیکت ربطی نداشت ) قد بلند و به هرکسی نمیدن

ثانیا  توکلت به خدا باشه و یه حرفه ی درامد زا رو شروع کن دیدی لاین های مختلف زیبایی چه درامدی دارن؟ درامدای میلیاردی دارن واقعا

به نظرم یه حرفه ای رو که خیلی بهش علاقه داری سفت و سخت برو جلو و ادامه بده

انشالله که تاپیک موفقیت بزنی

تو همه تاپیکا هستی داری همش هم نظر سیاسی میدی در صورتیکه نی نی یار گفته ج و پ هم ممنوعه چرا؟

من نظر سیاسی ندادم 

انقدر استرس دارم فقط میگم یا مهدی خودت ظهور کن

تقصیر من است اینکه، کم می آیی.

هر گاه شدم اسیر غم می آیی.

این جمعه و جمعه های دیگر حرف است.

آدم بشوم ، سه شنبه هم می آیی . . .

اللهم عجل لولیک الفرج.

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

2790
2778
2791
2779
2792