2777
2789
عنوان

با این گرونیا ما جوونا باید بریم بمیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 37 پست
برام عجیبه تو همه تاپیکا حرف سیاسی میزنی هیچی هم نمیشع اما نی نی یار گفته ج یا پ هم ممنوعه

من هر وقت تعلیق شدم واسه همین پست هام بوده

دو بار تو همین ماه تعلیق شدم 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

انشاءالله هر اتفاقی بیافته ختم به ظهور امام زمانمون میشه توی دوران قبل ظهور دیگه نه تنها ما بلکه مرد ...

خدا ما رو‌نجات بده خیلی نگرانم🙏

اللهم ارزقنا کربلا به حق زینب کبری(س) 💚عِمادَم،دنیام با تو عوض شد😊 تورو بادنیا عوض نمیکنم 😍😙       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا ما رو‌نجات بده خیلی نگرانم🙏

نگرانی نداره  عزیزدلم رسیدن به یه نتیجه بزرگ سختی داره حالا مردم که اگه کلا توی راحتی و.... باشن کی دست به دعا برمیدارن برای ظهور عزیزم حتی خود ما هم و بقیه از این به بعد با تمام وجودمون انشالله برای ظهور امام زمانمون دعا میکنیم 🙂 نگران نباش تا خدا پشت بندش هست کسی کاری نمیتونه بکنه خدا خودش کمک هممون می‌کنه 😁 شما هم اصلا جو خانواده رو غمگین نکن و توکلت به خدا باشه عزیزدلم حتی برای استرس بین خانواده ها هم برنامه ریزی شده اصلا نگران نباش ♥️♥️ وقتی ما دلمون میخواد ظهور اتفاق بیافته باید یه سری چیزا رو تحمل کنیم انشالله که خیر هست و ظهور آقا خیلی نزدیکه 😁😁😁♥️♥️♥️

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)