2777
2789

دوستیم قصدمون جدیه من یه طومار براش نوشتم که خسیس هستید(چون برای تولدم هیچی نخرید)اما خوراکی و شارژ گاهی میخرید اونم جواب اون متن طولانی مو گفت خدافظ همسایه بعده دو روز به مامانم پیام داد منو ببخشید من دخترتونو خیلی دوس دارم برام مشکل پیش اومده که نشده بخرم و بعدش خواست که مامانم باهام حرف بزنه ببخشمش بعدم حالمو می‌پرسید از مامانمو دیشب منم بهش پیام دادم دیگ به مامانم پیام نده مسدودت میکنم اونم گفت گ.وه خوردم غلط کردم و منم بخشیدمش 

عیبش فقط همینه که برای مراسم ها میگه میخرم اما اون روز کلا به رو خودش نمیاره بمونم یا ولش کنم

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در اینکه خسیسه شکی نیست ولی خیلی من و ببخشید مگه خانوادت بهت پول نمیدن که انقدر آویزون جیب اونی

گلم چون قصدم جدیه میخواستم بشناسمش نخواستم بخره گفتم نمیمونم

مردی که به خاطر پول بگه گوه خوردم اون مرد نیستدر واقع خسیس تر از همه چوس خور هاستاگه برای تو خرج میک ...

نه عزیزم انقد چس چس نکن🤣

البته حقم دارینه اونقدرم خسیس نیست که خودشم گفته بود راست میگه بیچاره شاگرد صافکاریه