2777
2789
عنوان

شوهرم عوض شده بعد ازدواج

1343 بازدید | 53 پست

بچها من عقد بودم اخلاق شوهرم خوب بود راضی بودم الان ک ازدواج کردم دو هفته اس خیلی عوض شده انگار اون آدم نیست زود اعصبانی میشه وقتی باهاش حرف میزنم توهین میکنه دلمو میشکنه میگم میرم خونه بابام دیگه برنمیگردم میگه خودم میبرمت آخرش چی میخوای طلاق بگیری دیگه سه چهار بار در روز قلیون میکشه اصلا محبت توجه نمیکنه هر چی میگم مسخره میکنه میگه باید چادر سر کنی میگم من یا قلیون یکی رو انتخاب کن میگه قلیون من نمیزارم کنار خدا ام بیاد بگه نمیزارم بود و نبودم براش فرقی نداره خیلی بد شده خونوادش تو هر کاری هر چیزی دخالت میکنن اولیتش خانوادشه بی مسئولیته  خانوادمم پشتم نیستن طلاق بگیرم به سرم زده خودمو بکشم راحت بشم این چه زندگیه آخه از ۱۹ سالگی اینجوری باشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت دوستش داشتی یا به خاطر جو خانواده ازدواج کردی ؟

من مجرد بودم پسر عممو دوست داشتم دو سال باهم بودیم یه اتفاقی افتاد کات کردیم حالم خیلی بد بود خیلی بعد دو هفته خاستگار اومد من خودم به خواسته خودم قبول کردم تو عقد اخلاقش خوب بود الان ک ازدواج کردم دو هفته اس انگار اون دیگه اون آدم قبلی نیست نمیشناسمش