2777
2789
عنوان

شوهرم عوض شده بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تغییر کن 

قطعا تغییرات اون رو هم میبینی

یکم بی محل باش

به خودت برس

ا. لویتت خودت باش

دم دستی نباش براش

به پروپا نپیچ 

بدتر و بدتر میشه 

اینا رو رعایت کنی اون کم کم میاد سمتت

تاپیک های بانو آرتمیس رو بخون

شاید خوب شناخت کافی روش نداشتی بعد باید چون تازه کات کردی یکم به خودت فرصت می‌دادی بعد وارد رابطه جد ...

یه هفته به عروسیم مونده بوده پسر عممه ام زنگ زد گفت قشنگ فکراتو کن هنوز دیر نشده آینده خوشبختی تو برام مهمه توروخدا حواست باشه کاش به حرفش گوش میدادم 

خدا لعنتش کنه

عزیزم من به خواهرم تعریف کردم اینجوریه داستان زندگیت..اونم‌مثل من هم نظر هس برات دعا گرفتن ..زندگی ماهم همینجوری نابود کردن خدا ازشون نگذره 

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

عزیزم من به خواهرم تعریف کردم اینجوریه داستان زندگیت..اونم‌مثل من هم نظر هس برات دعا گرفتن ..زندگی م ...

واقعا تورو خدا بگو چیکار کنم باطل کنم کمکم میکنی زندگیم جهنم شده شماره دعا نویس خوب نداری 

واقعا تورو خدا بگو چیکار کنم باطل کنم کمکم میکنی زندگیم جهنم شده شماره دعا نویس خوب نداری

کدوم شهری؟عزیزم منو خواهرم چندساله دربه در دنبالش میگردیم این سایت هم  اکثرن شماره  کل اه بردار رو میگن ..شهر خودت با مادرت یا خواهرت بگرد پیدا کن برو باطل کن وگرنه زندگیت بدتراز این میشه🥲🥲

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

کدوم شهری؟عزیزم منو خواهرم چندساله دربه در دنبالش میگردیم این سایت هم اکثرن شماره کل اه بردار رو م ...

تو رو خدا اینجوری نگو میترسم چیکار کنم از کجا دعا نویس پیدا کنم چی بگم بهش؟