2777
2789
عنوان

ویدا و پیمان

| مشاهده متن کامل بحث + 2606 بازدید | 84 پست
چطور بعد از فوتش بازم پست جدید بود ؟

نه پست جدید نداشته پیجس دیت ادمینه فک کنم فقط روز خاکسپاری و استوری گذاشتن با پیجش، ندا حیدری صمیمی ترین رفیقشه بعدا حالش بهتر بشه شاید بیاد بگه دلیل اینکارشو

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه پست جدید نداشته پیجس دیت ادمینه فک کنم فقط روز خاکسپاری و استوری گذاشتن با پیجش، ندا حیدری صمیمی ...

دیت ادمین چیه ؟؟؟ 

توروخدا پیج اصلی ویدا و ابراهام و بهم بده

اخه مگه میشه الکی اینجوری گریه کنن یا سر قبر یکی دیگه عکس ویدارو بذارن شدنیع مگ؟ منم حسم میگه زندس ا ...

بلاگرا همه چی ازشون بر میاد

من حس میکنم چون تو مجازی فقط فحش میخوردن دیگ این سناریو رو راه انداختن برسن ب زندگی عادیشون

یکیشم میتونه جذب فالوور باشه از وقتی گفتن ویدا مرده ۲k فالورر جمع کردن

و خیلی دلایل دیگ ک ما بی خبریم.

من اصلن باورم نشد ویدا مرده باشه

ی فیلم درست و حسابی و واقعی از مراسم فوت ویدا اصلن پخش نشد خیلی غیر واقعی بود مراسمشخیلی جای شک و شب ...

اینکه جنازه رو نشون ندادن و خیلی زود دفنش کردن و هیچکس خبر نداشت ارع مخصوصا اینک سومش یا پنج شنبه اولش مادر پدرش نرفتن چند تا از دوستاش رفتن ، نمیدونم راسته یا ن ولی میگن اسمش تو فوتی های بهشت بی بی. سکینه نیست، اما از اونورم اخه سر خاکش خیلی گریه کردن لباس عروس و .. 

بلاگرا همه چی ازشون بر میادمن حس میکنم چون تو مجازی فقط فحش میخوردن دیگ این سناریو رو راه انداختن بر ...

مملکت انقدر بی دروپیکر هم نیست،اگه دروغ بود خود پلیس هم  وارد ماجرا شد و ابراهام بازداشته چون ویدا جلو در خونه آبراهام خودکشی کرده،مگه خریدن و دفن جنازه الکیه؟حتی شاهین نجفی هم استوری گذاشت