2777
2789
عنوان

ویدا و پیمان

| مشاهده متن کامل بحث + 2606 بازدید | 84 پست
اینکه جنازه رو نشون ندادن و خیلی زود دفنش کردن و هیچکس خبر نداشت ارع مخصوصا اینک سومش یا پنج شنبه او ...

خوب میگم ک اینا نقشه ی از قبل تعیین شده بوده

ی سناریو از طرف دوستای ویدا و ابراهام ک بیان لباس عروس بیارن سر خاک

بعدم اگ دقت کرده باشی اسم و فامیل ویدا رو با کاغذ نوشته بودن بالای سر قبر در صورتی ک اصولن فلزیه ن کاغذی

خیلی مسخره و مصنوعی بود همه چی

بالاخره با هماهنگی پدر و مادرش اینکارو کردن و اونا هم از همه ماجرا خبر داشتن 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی ناراحت ویدام هنوز باورم نمیشه میگم دروغه

یه لحظه فک کردم خودمم گفتم کی من این پستو گذاشتم 😂

ششمین کاربری 😁 متولد ۷۸ تو اسم کاربریم جا ب جا نوشتم 🤦‍♀️ منم منتظرم برام دعا کنید ممنون ❤️🙏
نه پست جدید نداشته پیجس دیت ادمینه فک کنم فقط روز خاکسپاری و استوری گذاشتن با پیجش، ندا حیدری صمیمی ...

دیروزم‌پست گذاشتن 

والا گفتن همشون نقشس و اصن مردنی در کار نی چون زیاد تو‌حاشیه بوده و فیلم ..... پخش شده ،اینطور کرده که یمدت فراموشش کنن یعد با تغییر چهره ظاهر شه

اینکه جنازه رو نشون ندادن و خیلی زود دفنش کردن و هیچکس خبر نداشت ارع مخصوصا اینک سومش یا پنج شنبه او ...

چرا این همه استوری گذاشتن قطعه و ردیف رو اعلام کردن

تابوت رو نشون دادن از تو قبر فیلم گرفتن داشتن خاک میریختن،

پدرشم بالاسر قبرش بود

به خاطر ازدحام جمعیت زود خاک کردن ولی بازم جمعیت زیاد بود همون موقع

بلاگرا همه چی ازشون بر میادمن حس میکنم چون تو مجازی فقط فحش میخوردن دیگ این سناریو رو راه انداختن بر ...

خب زیاد شدن فالوور خوبیش چیه پول میدن بهشون

و بازهم خداروشکر سالهاست اینستا ندارم شریک غم و شادی این جماعت بی فرهنگ نمیشم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

پیمان ک عرق زیاد خورده بود تموم کرد 

چند ماه بعد ویدا رفت با ابرهام 

دعواشون شد خواست ابرهام رو بترسونه قرص برنج میخوره تامام

منم فرزند کوروش ز اسطوره پادشاهان نیک ایران ، منم فرزند آرش کمان گیر ز اسطوره کمان گیران ایران ، منم فرزند آریوبرزن ز اسطوره فداکاران ایران ، منم فرزند بانو آرتمیس ز اسطوره دریانوردان ایران ، منم فرزند بی بی مریم بختیاری ز اسطوره بانوهای شجاع ایران ، منم فرزند فردوسی ز اسطوره شاعران و نویسنده های ایران ، منم فرزند ابو علی سینا ز اسطوره دانشمدان ایران...✨ایران، ای گهواره تمدن، قصه ات قصه ی دردی دیرینه است. از روزگارانی که کوروش، آن نامدار تاریخ، بذر عدالت را کاشت تا امروز، راه درازی از فراز و نشیب طی کردهایم. آن شکوه باستانی، حالا زیر غبار رنج پنهان مانده. سختی امروز، حکایتی دیگر است. بی پولی، چون سایه ای سیاه، بر زندگی مردم چنبره زده. نان از سفرهها رفته و دلها پر از تشویش فرداست. آزادی، واژهای که در زمان کوروش معنای دیگری داشت، اکنون گمشدهای است که در پس دیوارهای بلند زندانها و سکوتهای اجباری دنبالش میگردیم......حاکمان این روزگار، گویی تاریخ را از یاد بردهاند، یا شاید نخواسته اند که بیاموزند. ظلمشان آشناست، اما مقاومت ما همیشگی.....این سرگذشت تلخ شاید طولانی باشد، اما در دل هر ایرانی، یاد آن شکوه و امید به بازگشت آن آزادی، چون آتشی زیر خاکستر زنده است. این خاک هرگز تسلیم نخواهد شد.

چرا این همه استوری گذاشتن قطعه و ردیف رو اعلام کردنتابوت رو نشون دادن از تو قبر فیلم گرفتن داشتن خاک ...

این فیلم دفن رو کجا میتونم ببینم 

پیج اصلی ویدا و ابراهام و میدی بهم 

پیمان عرق زیاده خورده بود رفت تتو کرده باعث صد ایست قلبی بکنه

ابارهام دوست صمیمی پیمان بود خیلی صمیمی 

بعد از مرگ پیمان ویدا با ابرهای ازدواج کرد 

هنوز هیچی نگفتن چرا مرده

کاربری دست دو نفر