2777
2789
عنوان

ویدا و پیمان

| مشاهده متن کامل بحث + 2606 بازدید | 84 پست
ابراهام عاشق ویدا بود ؟ آخه چرا قرص برنج خورد ناراحت شدم این قرصارو راحت از کجا گیر میارن

ااینکه این پسر آبراهام عاشقش بوده یا نرو نه من نه تو نه هیچکس دیگه‌ای نمی‌تونه تشخیص بدیم ما از زر آدمایی که خبر نداریم در مورد خودکشی کردن خوردن قرص برنجم آدما امکان داره تو عصبانیت کارای عجیب غریبی انجام بدن خیلی‌هامون تا عصبانیت حرف‌هایی رو می‌زنیم که نباید بزنیم بعداً پشیمون میشیم این بنده خدا تو یه لحظه دچار جنون شده قرص خورده و متاسفانه قرص برنجم ۱۰۰ باعث مرگ میشه اگر با آب خورده بشه خیلی وقتا اگر همین جوری قورتش بدن بلافاصله پشت بندش روغن زیتون یا حالا پارافین مایع یا شمع بدم به طرف امکان داره از مرگش جلوگیری بشه و دوم اینکه ناصر خسرو لعنتی تهران محل داروهای این چنینی دیگه

وقتی جوابت ندادم بدون چقدر برام بی ارزش بودی که در حد تایپ یه پیام هم ندیدمت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا ابراهام و گرفتن ؟؟؟؟؟ مگه عروسی نکرده بودن ک کات کردنابراهامم یجوری بود دلم سوخت براش

ولا معلوم نیست دعواش سر ابرام بود فقط

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
ااینکه این پسر آبراهام عاشقش بوده یا نرو نه من نه تو نه هیچکس دیگه‌ای نمی‌تونه تشخیص بدیم ما از زر آ ...

بجز ناصر خسرو عطاری ها و سایت ها هم میفروشن متاسفانه خیلی راحت در دسترسه فقط موندم اونی ک فروخته بهش چطور دلش اومده میگفت نداریم 

ااینکه این پسر آبراهام عاشقش بوده یا نرو نه من نه تو نه هیچکس دیگه‌ای نمی‌تونه تشخیص بدیم ما از زر آ ...

حیف بود ویدا خیلی ناز بود 

پیمان خیلی مهربون بنظر می‌رسید 

ابرام هم علکی مقصر شد 

بجز ناصر خسرو عطاری ها و سایت ها هم میفروشن متاسفانه خیلی راحت در دسترسه فقط موندم اونی ک فروخته بهش ...

ببین وقتی نظارت توی کشوری نباشه میشه این دیگه 

خیلی راحت داروهای این چنینی پیدا میشه خیلی راحت مشروب‌های تقلبی پیدا می‌شه زیر یه سری از پست‌های ویدا برو نگاه کن اکثریت اومدن نوشتن اگر ما بدونیم کی بهش قرص برنج فروخته میریم ازش می‌خریم یعنی فکر کن چقدر آدم هستند که دلشون می‌خواد از بین برن دلشون می‌خواد خودشونو بکشن هیچ نظارتی روی روان مردم نیست ۴ تا برنامه روانشناسی خوب درست حسابی توی تلویزیون نیست یه جا نیست که مشاوره رایگان به مردم بده مردم برن بشینن صحبت کنن از درداشون بگن 

کاش ویدا لااقل یکسال صبر میکرد

من احساس میکنم از قبل از ابراهام خوشش میودمده یا دوست بود ک سری بعد قوت پیمان باهاش دوست شد و ازدواج کرد ادم حیون خونگیش میمیره تا یه مدت نمیتونه فراموش کنه و یکی دیگرو بیاره جاش 

حیف بود ویدا خیلی ناز بود پیمان خیلی مهربون بنظر می‌رسید ابرام هم علکی مقصر شد

نمی‌دونم آدم از زندگی مردم خبر نداره ولی خب من به شخصه خوشحالم که هیچ وقت قضاوتش نکردم هیچ وقت هیچ کامنت نامربوطی براش نذاشتم زندگیش مورد پسندم نبود هیچ وقت نمی‌رفتم تو صفحش هیچ وقت ویدیوهاشو نمی‌دیدم هیچ وقت تبلیغاشو نگاه نمی‌کردم دورادور فقط می‌شناختمش یکی دوبار تو اکسپلور دیده بودم ولی می‌خوام ببینم اون آدمایی که قضاوتش کردن پشت سرش حتی یه کلمه بد گفتن کامنت‌های بی‌م مربوط براش گذاشتن چطور نمی‌ترسن از خشم خدا چطور نمی‌ترسن از انتقام خدا

ببین وقتی نظارت توی کشوری نباشه میشه این دیگه خیلی راحت داروهای این چنینی پیدا میشه خیلی راحت مشروب‌ ...

اره متاسفانه خیلیا از زندگی سیر شدن بیشتر هم جونامون، الان دیگه خوب میدونن از ناصر خسرو میشه گیر اورد 🥲🥹 

نمی‌دونم آدم از زندگی مردم خبر نداره ولی خب من به شخصه خوشحالم که هیچ وقت قضاوتش نکردم هیچ وقت هیچ ک ...

من خیلی وقت بود فالوش داشتم هیچ کامنتیم نمیذاشتم چون اهنگاش و ذوس داشتم روز خبر فوتش همش منتظر بودم بیاد استوری بذاره هنوزم منتظرم بیاد استوری بذاره جالبه ک بعد از خبر فوتش صد هزار نفر فالوش کردن