2777
2789
عنوان

ویدا و پیمان

| مشاهده متن کامل بحث + 2597 بازدید | 84 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میگم دروغه اصلن با عقل جور در نمیاد مراسم خاکسپاریش پدر و مادرش نبودنبیشتر حالت نقشه بود با رفیقا ...

فک نکنم پیمان ک واقعا مرد 

گریه های ویدا ک دروغ نبود

من میگم دروغه اصلن با عقل جور در نمیاد مراسم خاکسپاریش پدر و مادرش نبودنبیشتر حالت نقشه بود با رفیقا ...

مادرش صبح حالش بد شد بردنش دکتر فیلمای خاکسپاریشو ندیدی دوستاش تا خوده صبح بالا سرش بودن منم باورم نمیشه میگم خدا کنه زنده باشه😭

.
مادرش صبح حالش بد شد بردنش دکتر فیلمای خاکسپاریشو ندیدی دوستاش تا خوده صبح بالا سرش بودن منم باورم ن ...

پیمان واقعا بخاطر مصرف الکل مرد 

راستی ویدا صبر نکرد سال پیمان تموم بشه

ابراهام عاشق ویدا بود ؟ آخه چرا قرص برنج خورد ناراحت شدم این قرصارو راحت از کجا گیر میارن

از ناصر خسرو اون کسی هم که کمکش کرد تو خرید قرص گرفتنش با ابرام بازداشتن دعواشون شد بود کات کردبودن

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
از ناصر خسرو اون کسی هم که کمکش کرد تو خرید قرص گرفتنش با ابرام بازداشتن دعواشون شد بود کات کردبودن

چرا ابراهام و گرفتن ؟؟؟؟؟ 

مگه عروسی نکرده بودن ک کات کردن

ابراهامم یجوری بود دلم سوخت براش 

اخه مگه میشه الکی اینجوری گریه کنن یا سر قبر یکی دیگه عکس ویدارو بذارن شدنیع مگ؟ منم حسم میگه زندس انشالله ک زنده باشه