sssssv مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 47 عنوان دخترا بیاین🍒😍🫶 97 بازدید | 10 پست خانومایه بیت عاشقانه یه جمله بیو هر چیزی ولی خیلی قشنگ دلبرانه و مفهومی باشه بگین همتووون زیادا لازم دارم هر چی میبینم گوگل و بقیه جاها گیر میکنم انتخاب سخته دخترا بیاین خوش سلیقه ها میخام قشنگ خوب باشه دلبرانه و عالییی هاا عاشقانه مرسی ازتون حاجت روا باشین گلا✅️🙏💛✨️ 1403/04/15 | 15:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khodayashokrat عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 19795 تو از زمان تولد درون من بودی، وگرنه عشق که اینقدر اتفاقی نیست،،،،،،،،،،،، هرکسی رو بحر کاری ساختند، کار من دیوانه ی او بودن است
sssssv مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 47 تو از زمان تولد درون من بودی، وگرنه عشق که اینقدر اتفاقی نیست،،،،،،،،،،،، هرکسی رو بحر کاری ساختن ... 🍬😍چه زیباست مرسی میخام خیلی قشنگ هیچ وقت پاک نکنم برا جایی
مهرگلdreamer عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 4174 ای رسن زلف تو پابند من چاه زنخدان تو زندان مندست فشان مست کجا می روی پیش من آ ای گل خندان من
sssssv مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 47 ای رسن زلف تو پابند من چاه زنخدان تو زندان مندست فشان مست کجا می روی پیش من آ ای گل خندان من چقد قشنگ متنا اینجور🍬😍یکم بلندند کوتاه تر بیت برا جا بشه متن
saraaaa100 عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 12275 اگر ماه بودم ، به هر جا که بودمسراغ تو را از خدا می گرفتمو گر سنگ بودم ، به هر جا که بودی ،سر رهگذار تو جا می گرفتم .اگر ماه بودی – به صد ناز – شایدشبی بر لب بام من می نشستیوگر سنگ بودی ، به هر جا که بودممرا می شکستی ، مرا می شکستی !
مهرگلdreamer عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 4174 کاش بر ساحل رودی خاموشعطر مرموز گیاهی بودمچو بر آنجا گذرت می افتادبه سرا پای تو لب می سودم از فروغ فرخزاده بنظرم خیلی قشنگه
sssssv مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 47 اگر ماه بودم ، به هر جا که بودمسراغ تو را از خدا می گرفتمو گر سنگ بودم ، به هر جا که بودی ،سر رهگذا ... 😍🍬اگه قشنگ کوتاه تر برا بیو هم بشه
sssssv مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 47 کاش بر ساحل رودی خاموشعطر مرموز گیاهی بودمچو بر آنجا گذرت می افتادبه سرا پای تو لب می سودم از فروغ ف ... 😍چ دلبرمرسی عزیز دلمیخام برا بیو و عکس یکم کوتاه ولی میخام مفهموی
مهرگلdreamer عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 4174 😍چ دلبرمرسی عزیز دلمیخام برا بیو و عکس یکم کوتاه ولی میخام مفهموی این کوتاه محسوب میشه ها ولی خب کوتاهتر بنظر اینه دیگهجان منی جان منی جان منآن منی آن منی آن من
sssssv مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 47 این کوتاه محسوب میشه ها ولی خب کوتاهتر بنظر اینه دیگهجان منی جان منی جان منآن منی آن منی آن من این قشنگ🍬✨️چون برا بیو میخام ولی قشنگ بذارم